24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
Jun 2, 2015 10:27:15 GMT -8
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 8, 2015 9:28:36 GMT -8
Elliot jõudis baari, mis oli üsna rahvastatud. Nojah, laupäeva õhtu ka, inimesed kogunesidki nädalavahetusteks kokku. Johnson oleks läinud muidu kuhugi mujale, kui siin baaris ei oleks neid pagana häid shotte, mida mujalt võis otsida. Muidugi dokumendikontroll oli siin kõva, sest tegu oli 18+ kohaga. Mees vaatas ringi, aga ta ei pannud enda semu tähele, kellega nad pidid kohtuma. Seega läks mees letini, et endale üks külm õlu tellida, shotte hakatakse siis tegema, kui Kane enda perse kohale ajab. Elliot oli riietunud üsna mugavalt, ta kandis musti pükse ja sinakat särki ning musta tagi. Õhtud olid Beverly Hillsis praegu vähemalt Ellioti jaoks jahedad, ta oli harjunud ikka kuumema ilmaga.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
Nov 26, 2024 15:45:26 GMT -8
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 9:38:02 GMT -8
Kane oli alati moodne hilineja, aga ta ei tundnud ennast sellepärast kunagi halvasti. Ta ei lase ju ometi kellelgi tervet tundi oodata. Mõne minuti kannatab ära küll. Noormees astus tänavalt rahvast tulvil baari, kus ta alguses üsna aeglaselt edasi liikus, sest üritas leida inimest, kellega ta täna jooma pidi tulema. Enamasti käis ta küll enda semudega mööda baare, aga kuna nad on nagu nii 24/7 ninapidi koos, siis vahel tuli kasuks ka kedagi teist näha. Silmanud viimaks Elliotti leti ääres, suundus Kane ka sinna, lastes neidudest möödudes silmal neil puhata. "Noh, joodik, juba alustasid?" küsis kutt laia muigega, kui ka ennast leti äärde sättis ja ühe õlle tellis. Neil polnud nende shottidega kuskile kiiret. Kane tõmbas käega läbi enda juuste ning lasi silmadega üle ruumi. "Täna on siin küll palju rahvast," mainis Kane, "aga see eest on silmailu oi kui palju." Pööranud pilgu tagasi semule, jäi kutt enda jooki ootama. "Mida huvitavat sa siis vahepeal korda oled saatnud?" uuris Kane nii muuseas. Mida Beverly Hillsi rikkad ja ilusad tegid? outfit
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 8, 2015 9:45:52 GMT -8
Noormees kuulis varsti, kuidas Kane teda kõnetas. "Seda ütleb inimene, kes viimasel korral lendas tantsides pikali," vastas Elliot muigega. Ta oli ise ka pärast eelmist korda üsna süsi, hommikul ei tahtnud ta muud teha, kui vee ja valuvaigistitega enda tuppa sulguda. Ta lonksas külma õlut, mis oli mõnusa järelmaitsega. Belgia õlu ikkagi. "On jah, mingil hetkel võib edasi liikuda," arvas Wyatt. Shotid tuli küll siin ära teha. "Noh, nagu ikka. Surfamine, natuke tööd, ühe semu sünnipäev ja nii edasi. Samas see nädal on siiski kuidagi aeglane olnud. Mis ise? Ikka veel mässad bändiga?" uuris kutt vasti. Ta lonksas uuesti õlut, mis läks täna eriti hästi.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 9:53:20 GMT -8
"Sellest me ei räägi," lausus noormees samuti kerge muigega. Noh, sai natuke palju joodud ja tantsimine ajas jalad segamini, mis teha. Piinlikust Kane sellepärast ei tundnud. Pigem oli see talle siiani naljakas. "Võiks tõesti," arvas kutt, sest õhtu edenedes võib see baar veel rohkem rahvast kohale meelitada. Saanud ka lõpuks enda õlu kätte, võttis Kane sealt kohe ühe suure värskendava lonksu. "Ikka veel mässad bändiga?! Sellepärast ma ju siia tulingi ega ma siis nii kiiresti alla ei anna," lausus Kane endamisi pead raputades. Elliott vist arvas naiivselt, et teed sõrmenipsu ja saad kuulsaks. Ja kui ei saa, siis pole mõttet ka vaeva näha...
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 8, 2015 10:18:18 GMT -8
"Ei räägigi... Mul on video, me võime vaadata," vastas mees muigega. Kane'i kallal oli hea aasida, sest viimased peod olid just tal kontrolli alt kiiresti väljunud. Ka Wyattil oli omajagu pidusid möödunud nii, et hommikul olid teatud kohtades augud ja sündmusi oli keeruline kokku viia. "Ah, ära võta südamesse," lisas Elliot muigega. "Kuidas teil läheb üldse?" uuris kutt järgmisena. Ta lonksas õlut ja vaatas kaugemale, kuna mehele tundus, et keegi jõllitab teda. Nii oligi. "Kolm tšikki kella seitsme suunas," ütles ta ka Kane'ile.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 10:32:40 GMT -8
"Tegelt? Sul on video?" küsis Kane ja raputas seejärel enda pead. See küll tore pole, et Elliottil selle kohta mingi tõestus ka on. Kuigi ilmselt on see üks omamoodi humoorikas klipike, millest asjaosalised ise kõige rohkem aru saavad. "Nüüd pean ma küll sinuga elu aeg häid suhteid hoidma, muidu lased selle veel kuskile internetti lahti," muigas noormees, kuigi võttes arvesse Kane'i iseloomu, siis ta suudaks sellest ilmselt kuidagi välja vingerdada. "Idikas," pomises Kane, kui Elliott siin südamesse võtmisest rääkima hakkas. "Kurta otseselt ei saa, aga midagi suurt ka veel oodata pole," mainis kutt. Vahel mõtleb ta, et peaks poistega LAsse edasi liikuma, aga hetkel on nad mugavalt siiski paigale jäänud. Võtnud õlust ühe lonksu, keeras Kane enda pilgu nimetatud tšikkide suunas. "Mulle meeldib see tumedapäine," mainis kutt ja vaatas uuesti Elliotti suunas, "sina võid neist aga suu puhtaks pühkida." Hea oli sõbra kallal võtta, kui too suhtes oli, aga ise sai Kane vallalise elu nautida.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 8, 2015 11:25:00 GMT -8
"Jep. Ma järgmisel hommikul avastasin, et ma olin teinud mingi minutilise klipi, kuidas sa mingit laulu kaasa röökisid, tantsisid ja kukkusid," seletas mees muigega. "Ja peadki, muidu on järgmisel sünnipäeval see su FB seinal," vastas Elliot muigega. Tegelikkuses ei jõudnud see video aga kunagi avalikkuse ette. "Mu üks tuttav just küsis, kas ma tean kedagi, kes ta sünnipäeval mängiks," mainis Wyatt. Ta arvas, et Kane'i bänd oli täitsa äge ja miks mitte semu grupile üks esinemine juurde tekitada. "Flirtida võib ikka," arvas Elliot muigega. Ta ei pidanud süütut flirti hulluks petmiseks.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 11:50:15 GMT -8
"Oh, nii hullusti oled kohe minust sissevõetud, et pidid filmima hakkama," lausus Kane laia ja lõbusa muigega. Proovigu ainult Elliott seda kuskile kuti FB lehele panna. See ei lõppeks talle kuigi hästi. "Mis muusikat ta ootab?" uuris noormees isegi üsna asjalikult. Oleks tore, kui nad jälle mõne esinemise saaksid. Muidu lihtsalt tinistavad pille enda korteris ja kuskile ei jõuagi. "Hahaaa, nüüd siis juba võib flirtida. Järgmine kord võib ju katsuda ja siis ülejärgmine kord juba voodisse minna jah," lausus Kane ja varjas enda muige õlleklaasiga. "Aga noh, ma nägin su tšikki mingi teise tüübi autosse istumas, seega olete tasa vast," turtsatas noormees ja asetas klaasi tagasi letile.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 8, 2015 11:55:55 GMT -8
"Mhmh, armastan sind, tead," vastas Elliot. "Vaikselt pöörasin geiks, igapäevane asi," naljatas mees edasi, et siis jälle õlleklaasi pisut tühjendada. "Tal saab kasutada ühte ala ranna ääres, seal tahab mingisugust rokilikku vist, et rahvas saaks tantsida," selgitas kutt. "Mingi kellani teeks DJ, aga ta tahtis live-esinejat ka," lisas Elliot. "Annan talle su numbri?" uuris Johnson, teades sellele juba vastust isegi. "Mine sa kah... Tantsida ikka võib," oli mees kindel. Ta ei pannud ka seda pahaks, kui Gretchen käis sõbrannadega väljas ja siis võõrastega tantsis. "Oota, mida?" tõsines Elliot. "Kindel, et see ta isa ei olnud?" küsis mees üle. Gretchenil oli ilus auto, ta ei sõitnud teistega naljalt.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 12:21:42 GMT -8
"Ma olen kogu aeg arvanud, et sinu juures on midagi mäda. Lõpuks ometi tulid sa kapist välja," turtsatas Kane ja jõi enda õlut. Avalikus kohas muidugi ei tasu väga kõvasti sellist juttu ajada. Varsti võibki kuskilt lugeda, et Elliott on gei. Üldse ei imestaks. "Võid ju anda," lausus noormees, sest mööda külge alla see ikka ei jookse. Libistanud enda mobiili taskust välja, ulatas ta selle Elile. "Mina ei tea, millised reeglid teil seal suhtes on," kehitas Kane lõbusalt enda õlgu. Oh, kui hea meel tal hetkel oli, et tal kedagi kuskil kodus ootamas ei olnud. "Kui ta isa just kahe-kolme aastaselt isaks ei saanud, siis küll jah," sõnas Kane kergelt silmi pööritades ja turtsatades.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 9, 2015 12:59:26 GMT -8
"Koos sinuga, mate," kinnitas Elliot muigega. Kui tema kukub, tuleb Kane kaasa! "Anna siis enda nutiriist siia," ütles kutt kergelt nõmeda naeratusega. Vasakule naljad olid Ellioti teema, seda eriti Kane'iga, kes läks asjaga kaasa. Elliot pani sõbra kontakti sisse, kirjutades nimeks kõigepealt tüübi eesnime ja lõppu, et Elliot pimpis. Sellest saab kindlasti Kane aru. Mobiil rännanud jälle omaniku kätte, uuris Elliot hetkeks enda käekella, et mitte näidata välja, kui kuradi nõmedana see uudis kõlas. "Sa ei tundnud seda kutti ära? Kirjelda teda natuke, ole hea," palus Johnson.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2015 13:08:23 GMT -8
"Muidugi, läheme kohe Las Vegasesse?" küsis Kane laialt muiates, vihjates ilmselgelt nendele nii tuntud purjuspäi tehtud abieludele, kus hommikul ärgates ei teata vahel isegi enam enda perekonanime. Saanud enda mobiili tagasi, libistas tüüp selle enda tagi taskusse. "Mul ei ole Beverly Hillsis nii palju tutvusid," mainis noormees ning vaatas Elliottile otsa. Tundus, et meest täitsa häiris see teema. Poleks pidanud seda vist üles tõstatama. "Kuule, ega ma mingi FBI ei ole... mingi brünett noorem kutt oli vist," kehitas Kane õlgu. See oli kõik, mis tal meelde jäi. Ilus auto oli ka olnud. Haaranud enda õlu jälle kätte, võttis Kane sealt mõned lonksud. "Tead, unusta ära see..." andis Kane hea soovituse.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 9, 2015 13:39:37 GMT -8
"Ikka," sõnas mees noogutusega, et siis mõned viimased õllelonksud kõrist alla kallata. "Mis autoga ta sõitis? See jäi ikka meelde," küsitles Elliot edasi. Teda huvitas, kellega Gretchen oli sõitnud ja Kane ise võttis teema üles. "Ei tegelikult ka, mis auto see oli?" kordas Johnson enda küsimust. Seejärel ilmus mehe juurde baarmen, kellelt Wyatt neli hot shotti tellis. Need olid siin alati suurepärased. Pealegi tõmbasid shotid peo käima.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2015 13:54:02 GMT -8
"Oh Jummel küll... ega sa mind vist enne rahule ei jäta," ohkas Kane piinatult ning võttis ühe suure lonksu alkoholi, enne kui vastama suvatses hakata. Muidugi suutis semu selle peale veel enda küsimust korrata. Rahu! "Ilus auto oli, seda ma mäletan," lausus kutt muiates. Okei, praegu polnud vist aeg, kus nalja visata ja venitada, aga Elliott oli lihtsalt nii närvis, et see ajas poissi naerma. "Must Mersu äkki?" pakkus nooruk viimaks käsi laiutades. Ega tema ka neid kõrgklassi autosid nii hästi ei tundnud. Pealegi ta ei vaadanud seda autot nii põhjalikult. "Ära ütle nüüd, et sa tahad linna peale seda autot otsia minna," turtsatas Kane ja jõi veel õlut. "Sa käitud hetkel peaaegu nagu mõni armukade eit," pidi tüüp tõdema.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 9, 2015 14:11:51 GMT -8
Elliot raputas kergelt pead. Ta aina rohkem mõtles sellele, et ehk Gretchen pettiski teda kellegagi. Tüdruk oli viimasel ajal pidevalt ära ja ta ei vastanud eriti kuti kõnedele. SMS-id olid ka väga harvaks jäänud. "Okei, must Mersu," kordas mees rohkem enda ette "Ei lähe, idioot," lisas mees turtsatusega. "Ei, sa ei saa aru, me ei ole päris pikalt suhelnud. Ta ei vasta mu kõnedele ja noh... Ma olen mõelnud, et äkki ta petab mind. Ma ju ei tea," rääkis Elliot. Shottidega läks veel aega, kuna kohvi ei teinud loetud sekunditega valmis.
|
|