Deleted
Deleted
|
0 posts
|
Nov 29, 2024 23:00:32 GMT -8
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2015 14:20:28 GMT -8
"Noh, vähemalt nii palju on sul mõistust," muigas Kane, kui Elliott kinnitas, et seda autot nad vähemalt otsima ei läha. Väga tore, sest kutil pole vähimatki viitsimist mingit detektiivi mängima hakata. "Ei saa tõesti... mis selles tšikis siis nii erilist on, et sa üldse temaga käia viitsid?" uuris kutt tõesti siirast huvist, tõstes klaasi veel viimast korda enda huultele, sest maitsev õlu oli sealt otsa saanud. "Sellise jutu peale ütleks ma et ta tõesti petab sind," turtsatas Kane, sest sellised asjad ainult näitasid seda.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
Jun 2, 2015 10:27:15 GMT -8
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 9, 2015 15:15:36 GMT -8
Elliot kergitas Kane'i küsimuse peale kulmi. "Päriselt küsid seda? Esiteks on ta nii lõbus inimene, temaga ei hakka kunagi igav. Teiseks on ta nii kuradi armas ja tore... Sellist positiivset inimest ei kohta eriti tihti. Ma tean, et tal on oma vead, aga meil kõigil on ja ma olen temaga nii pikalt koos olnud," rääkis Elliot. Enne Gretchenit oli ta pikim suhe kestnud vist vaid paar-kolm kuud ja sellega asjad piirdusid. Nüüd aga oli see värk juba 1,5 aastat edenenud. "Ma loodan, et sa eksid," vastas Elliot kindlalt. Nende shotid said valmis ja kutt tõukas kaks tükki Kane'i poole.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2015 7:16:20 GMT -8
"Mhm," noogutas Kane ja jäi siis kuulama, kui ideaalne see Elliotti neiu siis õige on. "Noh, siis ta on ju peaaegu nagu mina. Me ikka peaksime selle Las Vegase reisi ette võtma," muigas noormees, kes ilmselgelt lihtsalt ei suuda isegi tõsise teema puhul tõsiseks jääda. Pigem pöörab kõik naljaks ära. Nii ju palju huvitavam. "Tead, me võiks selle peale kihla vedada," teatas Kane, kuigi sõbra suhte peale kihlveo tegemine pole vist kõige kenam tegu. Kui letile ilmusid shotid, lükkas Kane enda tühja õlleklaasi eemale ja shotid lähemale. "Noh, põhjani nüüd," lausus Kane ja valaski ühe shoti endale kurku.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 10:49:51 GMT -8
"Mine perse," vastas Elliot muigega. Kane võis täielik idioot olla, mitte et Elliot ei oleks ise samasugune olnud. "Päriselt? Sa arvad, et ta petab mind? Olgu, teeme ära. Ma usaldan teda piisavalt. Kui mina võidan, saan ma su... Kitarri. Mida sa mult võidu korral tahad?" uuris Elliot muigega. Ta teadis, et pill oli Kane'i kukununnu ja see näitas, kui tõsine kutt kihlveo suhtes oli. Wyatt võttis shoti ja kallas selle kõrist alla. Mõnus magus kohvine järelmaitse tegi selle shoti kuradi heaks. "Kohe otsa järgmised ka," arvas Elliot, et siis ka teine ära juua. Kurat, nüüd küll peab hakkama pidutsema.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2015 11:32:16 GMT -8
Kane ainult naeris kuti reaktsiooni peale, sest siin ei olnud enam väga midagi öelda. Kõik oli juba eelnevalt lausutud. "Muusik ei anna kunagi enda kitarri kihlveoks, ükskõik, kui kindel ta ka enda võidus poleks. Vali midagi muud..." lausus noormees täiesti tõsisel ilmel. Pealegi lööksid ta bändikaaslased ta ilmselt maha, kui ta teataks, et peab enda kitarri peale kihla. "Mina tahan võidu korral endale...tead, ma ei teagi, mida ma tahaksin," teatas Kane korraga, jõudes just sellisele järeldusele. Seega las Elliott käib ise midagi välja. Või jätavad nad selle kihlveo tegemata? "Keegi on hoos," muigas kutt ja valas ka teise shoti enda kurgust alla.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 11, 2015 11:49:09 GMT -8
"Näed, sa ka kahtled juba selles," vastas Elliot naeratusega. Ta otsustas selle kihlveo jutu jätta, kui Gretchen teada saaks, lööks ta Ellioti koos Kane'iga maha. "Muidugi olen hoos, ma tulin pidutsema. Saad aru, mees? Pi-du-tse-ma!" muutus Elliot juba natuke lõbusamaks. Selles oli süü siiski peomeeleolul, mis tekkis heast muusikast ning veel paremast seltskonnast. "Lähme istume nende tšikkidega lauda? Või teeme neile joogid välja?" uuris Elliot, vaadates uuesti neiude poole, kes meelalt naeratasid. Ja-jaa, kiisukesed, olete ilusad küll. Kahjuks oli Wyatt hõivatud, seda veel kolm korda ilusama neiuga, kui need kolm kokku. Wyattile oli Gretchen kõige seksikam ja ilusam.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2015 12:29:14 GMT -8
"Ma ei kahtle," vaidles Kane vastu. Samas ta ei oodanudki, et Elliott teda mõistaks, sest esiteks ei ole ta muusik ja teiseks saaks ta iga kell endale uue kitarri osta. Kane peaks aga raha kõrvale panema, et endale uus pill saada. "Jajah... pidutsema," lausus noormees ja naeris kergelt sõbra üle, kes äkitselt väga äksi täis muutus. Väga hea, sellist kaaslast vaja lähebki. "Esmalt joogid ja siis lauda?" pakkus Kane välja, silmitsedes endise huviga tumedapäist neidu sealt seltskonnast. Nooruki arvates oli ta neist kolmest kõige kenam. Silm lausa puhkas.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 11, 2015 12:35:27 GMT -8
"Kahtled küll," ei jätnud Elliot järgi. "Kui sa ise temaga ei maga, ei saa sa öelda, et ta petab," lisas mees muigega. Ta oli kindel, et Kane ei oleks selline sitapea. Pealegi vahetas Kane tüdrukuid nagu sokke. "Teeme nii," nõustus Wyatt, püüdes baarmeni tähelepanu, et ta kolm mojitot Ellioti kulul nendele neidudele viiks. Tüdrukud jõid ju seda, eks? Pealegi rumm ja laim - kellele selline combo ei meeldinud? Münt ka ja elu oligi ilus. "Kelle neist sa siis voodisse rebida üritad?" küsis mees Kane'i käest, kui ta märkas kuti jälgivat pilku.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2015 12:24:31 GMT -8
"Ei kahtle. Pealegi, oletame, et ma võtan selle kihlveo vastu. Kuidas me peaksime kontrollima, kellel õigus on? Kui sa temalt otse küsid, siis ütleb ta sulle kindlasti kõige siiramal ja mesmagusal moel, et see on kõik täielik jama," seletas Kane vägagi loogilist juttu. Meei ei kavatsenud enda kitarri sellepärast ära anda, et mingi blond tšikk Elliottile kärbseid pähe ajab. Jääb ära. "Ma võin douche olla, aga enda sõprade naistest hoian ma eemale," mainis Kane, vaadates semule otsa. Ta ei tuleks kunagi mõttesse, kellegi enda sõbra neiuga jamama hakata. "Sa tead ming juba hirmuäratavalt hästi," muiges noormees, "mulle meeldib see tumdepäine."
|
|