26-aastane
|
12 posts
|
0 likes
|
If I told you what I was, would you turn your back on me?
|
Jun 1, 2015 8:48:56 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Kieson Lucas Greenberg on May 27, 2015 11:16:53 GMT -8
See, kuidas Kiesoni kamp mõni päev tagasi pargis ühte tüdrukut ründas, pani mehe veel enam end vihkama ja mõtlema sellele, et ta ei taha enam sellist elu elada ning inimesi röövida. Need viimased kolm päeva oligi ta pigem tõsine ega läinud järgnevatel õhtutel enam kuskile, ehkki Santiago ja teised küll, kuna erinevalt Kiesonist endast paistiski tüüpidele see meeldivat, mis nad teevad. Ka täna õhtul ei kavatsenud Kiisu kuskile minna, vaid läks selle asemel hoopis baari. Enda õhtut alustas mees ühe pudeli õllega, aga üsna pea liitus ta hoopis piljardilaudade ääres asuva seltskonnaga ning tegi mõned mängud hoopis nendega, kuni tüüpidel tuli mõte mängida hoopis raha peale. Kuna Kieson ise enda raha väga maha mängida ei saanud, otsustas ta, et tema jaoks on mäng läbi. Mees kandis halli maikat, mis lasi paista tema mõlemale käele tätoveeritud pildikestel, ning musti teksapükse. OT: Jackie Thomson
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
Jun 2, 2015 11:57:30 GMT -8
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on May 27, 2015 11:56:34 GMT -8
Jackie'le oli paar päeva tagasi pargis juhtunu üsna rängalt mõjunud. Nii palju siis sellest, et saaks kodust natuke eemal olla ja rahulikult õhtul jalutada - oli hoopis mingi gängi otsa sattunud. Koju jõudes tuli esmalt muidugi käituda nii, nagu poleks midagi juhtunud, sest veel ühte šokki ei tahtnud Jack emale tekitada. Janine oli niikuinii halvatud ja endiselt vapustuses aasta tagasi juhtunust, nii et Jack pidi seekord oma murega üksi hakkama saama. Sõi lihtsalt natuke rohkem rahusteid, et sellest üle saada. Paar päeva hiljem otsustas neidis siiski õhtul välja minna, et veidi rohkem auru välja lasta. Sihtkohaks valis tüdruk baari. Seal sai ta alguses isegi paari tuttavaga kokku, tegi nendega mõned joogid, ent siis kadusid nood ära ja Jack jäi üksi.Otsustanud ise ikka edasi jääda, läks ta baarileti äärde, et endale uus jook tellida. Saanud õllepudeli kätte, pöördus Jackie minekule, et endale koht leida, ent suutis siis ühele tüübile ette jääda, või siis õigemini talle otsa koperdada. "Ohh, ups! Ma arvan, et see oli minu süü, sorry, et sa mulle ette jäid," lausus Jackie mehele, ent kehitas siis järgmisel hetkel õlgu ning istus ühe lähedal asuva laua taha maha.
|
|
26-aastane
|
12 posts
|
0 likes
|
|
|
Citizen
|
Post by Kieson Lucas Greenberg on May 27, 2015 12:19:19 GMT -8
Kuna Kiesonil polnud mingit tahtmist nende tüüpidega raha peale piljardit mängida, sest mees nüüd nii pro ka selles ei olnud, suundus temagi hoopis baarileti äärde, kuni keegi talle otsa koperdas ja mees temas selle tüdruku ära tundis, keda nad alles mõne päeva eest pargis ründasid. Ta jäi teda küll mõneks hetkeks vaatama, lootes, et ei anna end liigselt välja, kuid otsustas siis käituda võimalikult loomulikult ja minna seda teed, et teha nägu, nagu ei tunneks ta seda neiut. "Ei saa sind ju süüdistada. Näha on, et sa natuke joogiga liiale oled läinud," lausus mees muiates ning üritas neidu siis kergelt toetada, sest kahtles, kas ta püstigi püsib.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on May 27, 2015 12:36:40 GMT -8
Kui mees teda vaatas, vaatas ka Jackie hetke tüüpi. Aga kuna ta polnud paar päeva tagasi just pimedas väga mehe silmi näinud, siis nüüd ei suutnud ta ka oma röövijas ja selles mehes sarnasusi märgata. Pealegi oli tüdruk natuke joonud, nii et ta ilmselt polekski otsi kokku pannud. Samuti ei tundnud ta tüüpi hääle järgi ära, sest baaris oli natuke lärmakas ja mehe hääl polnud nii selgelt kosta. "Ma olen ainult sutsu joonud! Minuga on kõik hästi," lausus neiu ning põikas tüübi käe eest ära, sest tundis küll, et teda polnud vaja toetada. Samas istus neiu järgmisel hetkel laua taha maha. "Kas sa oled siin baaris üksinda? Sest mina olen ja kui sina ka oled, siis sa võiksid minuga ühineda ja me võiksime siis koos üksinda olla," pakkus tüdruk siis ühe äärmiselt loogilise plaani välja. "Mitte et ma sind millekski sunniks, sest ma hoiatan, et ma olen väga halb seltskond," mainis neidis, kuigi silmitses ootavalt tüüpi.
|
|
26-aastane
|
12 posts
|
0 likes
|
|
|
Citizen
|
Post by Kieson Lucas Greenberg on May 28, 2015 11:22:44 GMT -8
Võib-olla tuligi Kiesonile kasuks see, et brünett oli joonud ega saanud hetkel väga midagi aru, mitte et mees neidist veelgi rohkem täis kavatseks joota. Tegelikult lootis ta pigem seda, et Joy ikka kahel jalal koju saab või midagi, kuna purjus tüdrukut tema küll kellelgi ära kasutada ei tahaks lasta ega seda ka ise teha. "Ma olen siin üksi jah, aga ma tahan, et sa mõlemal jalal ikka koju jõuaks, nii et uut jooki ma sulle küll ei osta. Võin sulle ainult seltskonnaks olla, isegi kui sa väidad, et sa ei ole kuigi hea seltskond," pakkus mees ning silmitses seda tüdrukut, kellega ta baarileti taga istet võttis.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on May 28, 2015 11:52:11 GMT -8
"Polegi vaja, ma just sain uue joogi," lausus Jackie mehe sõnade peale ning lehvitas oma õllepudeliga tüübi nina ees. Õnneks mitte liiga hoogsalt, nii et pudeli sisu jäi ikka pudelisse. Neiu ise kavatses samuti kahel jalal koju jõuda, mis need paar jooki talle ikka teha saavad. Kui ta siis hilisõhtul kodu poole kõnniks ja uuesti mingi gängi teele satuks, oleks ta ehk juba julgem ja suudaks neile vastu ka seista! "Aga miks sind üldse peaks huvitama, mitmel jalal ma koju jõuan? Ma olen üsna kindel, et sa ei tunne mind. Mina sind küll ei tunne," arutles neidis natuke, enne kui pudelist lonksu võttis. "Mis su nimi on?" tahtis Jack järgmisel hetkel teada.
|
|
26-aastane
|
12 posts
|
0 likes
|
|
|
Citizen
|
Post by Kieson Lucas Greenberg on May 29, 2015 8:22:44 GMT -8
"Siis rohkem ei saa," lausus Kieson, kui neiu enda uue joogiga tema nina all lehvitas. Rohkem ta küll peale ei tohiks võtta, kui kahel jalal koju tahab jõuda. "Ei tunnegi," valetas mees, sest tüdrukule endale oli parem, kui ta tüüpi ära ei tunneks. "Ja miks mind see huvitab või? Ma lihtsalt ei taha, et mingid tõprad purjus tüdrukut ära hakkaksid kasutama," vastas Kieson neiu küsimusele. "Kieson," ütles ta siis neiule enda nime. "Oleks tore, kui sa ka mulle enda nime ütleksid, kui sa praegu seda üldse tead," lisas mees ning vaatas tüdrukule otsa.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on May 29, 2015 10:22:30 GMT -8
"Saan küll, kui tahan, ma võin endale ise osta," arvas Jackie Kiesoni sõnade peale. See aga ei tähendanud, et tüdruk rohkem üldse tahtnud oleks. Kuulnud ka mehe järgnevaid sõnu, vahtis Jack natuke aega Kiesonit, enne kui oma suu avas. "Sa oled nii hea inimene, tead seda?" küsis ta naeratades. "Ainult et ma pole purjus, aga selle väikse faktivea annan ma sulle andeks," lisas ta rõõmsalt. "Tere, Kieson," lausus neidis järgmisel hetkel ja ulatas tüübile oma käe, et temaga tuttavaks saamise puhul kätt suruda. "Tean ikka. Mina olen Anna Jaqueline Thomson," teatas Jack oma täisnime, et Kieson ikka usuks, et ta teadis oma nime.
|
|
26-aastane
|
12 posts
|
0 likes
|
|
|
Citizen
|
Post by Kieson Lucas Greenberg on May 29, 2015 11:06:05 GMT -8
"Aga sa tõesti ei peaks rohkem peale võtma," lausus Kieson, sest tema ka Jackiet takistada ei saanud, kui ta tahtiski endale uue joogi osta. Mees pidi tal lihtsalt silma peal hoidma... või tegelikult isegi ei pidanud, aga ta tegi seda lihtsalt kohusetundest ja osalt soovist neiule heastada see, et ta teda mõne päeva eest röövida üritas, mida neidis aga ei teadnud, sest ära ta kutti ei tundnud. "Ma ei nimetaks end heaks inimeseks," turtsatas mees neiu sõnade peale. Samas surus ta neiuga kätt ning noogutas, kui ta end täisnimepidi tutvustas. "Meeldiv sinuga tutvuda, Anna," lausus tüüp viisakusest.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on May 29, 2015 11:28:13 GMT -8
"Äkki ei võtagi," mõtles Jackie valjult. Tema õlu oli ka peaaegu et puutumata veel, oli sellest kõigest paar lonksu võtnud. Samas oli neidis ehk tõesti natuke liiga palju juba võtnud, sest vastasel juhul oleks ta võib-olla veidraks pidanud seda, et too Kieson tema pärast muret paistis tundvat. "Miks sa ennast heaks inimeseks ei nimetaks?" uuris tüdruk ja vaatas kuti poole. Kui mees tema kätt surus, noogutas tüdruk, ent kuulnud nime Anna, kirtsutas ta nina. "Ära kutsu mind Annaks. Kutsu mind Anna Jaqueline'iks või Jackiks," palus neiu. "Ja sul on päriselt minuga meeldiv tutvuda?" naeratas ta seejärel. "Kuidas ma tean, et sa ei taha mind äkki ise ära kasutada?" mõtles Jack seejärel valjult.
|
|
26-aastane
|
12 posts
|
0 likes
|
|
|
Citizen
|
Post by Kieson Lucas Greenberg on May 29, 2015 11:55:14 GMT -8
Parem oleks tõesti, kui Jackie rohkem peale ei võtaks, sest Kieson ka ei tahtnud, et tüdruk end päris pildituks siin jooks. "Usu mind, sa ei taha seda teada," vastas mees Jacki küsimusele, kuid ei tahtnud sellel teemal rohkem vähemalt peatuda, sest muidu räägib ta ehk liiga palju ja isegi purjus neiu viib otsad kokku. "Miks ei peaks olema?" vastas Kieson Jacki küsimusele küsimusega. "Kui ma tahaks, üritaks ma sind veel rohkem purju joota või paneks sulle midagi joogi sisse," vastas Kieson, aga selliseid kavatsusi tal selle neiuga ei olnud.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on May 29, 2015 12:18:37 GMT -8
"Ma olen praegu väga uudishimulik, ma tahan kõike teada," mainis Jackie. "Aga sa ei pea rääkima, kui sa ei taha," pidi ta siiski lisama, sest isegi purjus Jack sai aru, et ei ole tore kellelegi nii peale käia, isegi kui ta oleks väga teada tahtnud. "Noh, ma olin siin baaris pikalt üksinda, nii et järelikult sa oled üks vähestest inimestest, kes minu seltskonda meeldivaks peab," arvas tüdruk seejärel ning kehitas õlgu. "Siis ei oleks sa üldsegi nii hea inimene, parem ära tee nii," lisas neidis, kui Kiesoni vastust kuulis, ning raputas pead. "Mitmes see sul on?" uuris neidis järgmisel hetkel mehe õlle poole osutades, ent võttis siis enda pudelist lonksu. "Üldse, miks sa kolmapäeva õhtul üksinda baaris oled? Kas sul midagi paremat pole teha või?" tahtis Jackie teada.
|
|
26-aastane
|
12 posts
|
0 likes
|
|
|
Citizen
|
Post by Kieson Lucas Greenberg on May 31, 2015 0:22:55 GMT -8
"Sa paned ilmselt kohe jooksu, kui ma sulle räägin, nii et parem mitte," lausus Kieson, aga õnneks ei käinudki tüdruk talle väga palju sellega pinda. Isegi kui käiks, Kieson ei räägiks talle. "Miks sa üldse arvad, et keegi ei peaks su seltskonda heaks pidama?" küsis Kieson, sest tal polnud tõesti neiu seltskonna vastu midagi, isegi kui too pidevalt rõhutab, et ei ole hea seltskond. "Teine, aga ju ma siis olen parema taluvusega," vastas mees, sest ei tundnud veel ise ka, et keel isegi pehme oleks. "Ma elan siin end lihtsalt välja," sõnas ta.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on May 31, 2015 6:33:12 GMT -8
"Kohe nii hull?" küsis Jackie huvitatult, kui Kiesoni vastust kuulis. Samas, ehk oligi hea, et mees talle siis ikkagi rääkida ei kavatsenud. Küsimuse peale kehitas neidis aga õlgu. "Mul on ka saladusi, nagu sinulgi," mainis Jack. Erinevus oli ainult selles, et tema taust oli palju süütum ja üldse mitte nii kriminaalne kui Kiesoni oma. Rääkida aga ei paistnud kumbki tahtvat. "Mul on juba mitmes... Võib-olla neljas," arvas Jaqueline seejärel. "Elad ennast välja," kordas Jack siis ning viis oma pilgu Kiesonile. "Sul on probleeme? Halb päev?" oletas neiu, sest tema võis meest küll kuulata. Ja talle natukene joogise inimese nõu anda, kui vaja.
|
|