Deleted
Deleted
|
0 posts
|
Nov 29, 2024 23:09:53 GMT -8
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2015 2:23:56 GMT -8
Ajavahe tõttu oli mõnikord tõesti keeruline omavahel vestlusi maha pidada, sest kui ühe jaoks on päevane aeg, on teisel hoopis öö, aga kuidagi suudeti siiski nii sättida, et vähemalt kord nädalas omavahel ekraani vahendusel kohtuda saaks... Mõnikord ka muidugi harvemini. "Noh, eks peab sul siis silma peal hoidma, et sa oma raha jälle maha jooma ei kiirustaks," muigas Cooper, kuid oli kindel, et nad mõlemad suudavad alkoholivaba märtsi üle elada, ja edaspidi ehk üleüldse vähem juua, kui tahavad Inglismaale lendamiseks raha kokku hoida. See võiks isegi seda pingutust väärt olla. Elamiskulud jäävad niikuinii alles, toidu eest tuleb samuti maksta. "Bowlingut võiks mängima minna, ma ei usu, et kellelgi selle vastu midagi on," arvas Coop Kane'ile otsa vaadates ja lonksas oma õlut.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2015 9:41:35 GMT -8
"Kuule, sa räägid juba nii, nagu ma oleksin mingi alkohoolik," turtsatas Kane, kuigi tegelikult oli muidugi tore teada, et Cooper alati tema seljatagust kaitses. Vahel tuli üks lisa paar silmi kasuks. Vähene joomine tuleks neile ilmselt ka juba bändina kasuks. Saavad vähe ajaslikumad olla, mitte ülepäeviti enda pohmakat ravida. "Bowling ei kõla isegi väga halvasti," sõnas Kane ja lonksas ka enda jooki. Iseenesest polnu kutt selles küll mingi kõva käsi, aga seltskonna mõttes võiks ikka minna ju. Loodetavasti on Rory ja Henrie ka nõus. "Me võime millalgi ka proovida jälle niisama tänaval m'ngimist. Me pole seda ammu teinud," lisas Kane omalt poolt. Nii saaksid nad koos aega veeta ja samas ka enda bändiga tegeleda.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2015 9:33:46 GMT -8
"Noh, kust ma tean, äkki tõmbad salaja veel endale kuskil kraami sisse," turtsatas Cooper, sest Kane'i kõigi käikudega ta siiski kursis ei olnud, kuigi seda pidas vähetõenäoliseks, et sõber talle sellised asjad rääkimata jätaks. Huvitavamaid detaile pidudest tavaliselt ikka jagati teineteisega, mõnikord võis nii päris pööraseid lugusid kuulda. Pohmakas oli muidugi nõme kõrvalmõju, aga samas, ilma selleta jooksid nad ehk isegi veel rohkem? "Veame kihla, et ma teen sulle pähe," muigas Coop Kane'ile vastu õlga virutades, kuigi tegelikult polnud kumbki neist bowlingus kuigi osav ja peamiselt tuleb enda õnnele loota. Nüüd tuleb ainult kaks ülejäänud kutti ka nõusse saada, siis võivad põhimõtteliselt juba lähipäevil selle mängu ära teha, kui juhtub tekkima selline olukord, et keegi neist ei pea tööl olema. "Jap, miks mitte. Kuulsaks nii just ei saa, aga lisaraha ei tule ka kahjuks," noogutas noormees. Pealegi oli tänaval mängimine ka korralik meelelahutus, rääkimata sellest, et saaksid jällegi kogu bändiga midagi koos teha... Viimasel ajal jäi seda aega väheks.
|
|