Deleted
Deleted
|
0 posts
|
Nov 29, 2024 23:10:32 GMT -8
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2015 14:36:58 GMT -8
"Viimati kui ma kontrollisin, siis me oleme siin selleks, et enda bändiga kuskile jõuda," lausus Kane, nõustudes noormehe lause teise poolega. Inglismaale minemine seostus kutile kohe loobumisega. Seda ta aga küll teha ei tahtnud. Kui teised tahavad, siis nad võivad ju tagasi Inglismaale minna, aga tema jääb siia. Täiesti kindlalt kohe. "Ise just enne nutsid, et mina ja Noah käime sulle enda vaidlustega närvi," muigas Kane ja haaras siis laualt enda kikilipsu, sest ta peaks ikka tööle tagasi ka minema. "Okei, tööle-tööle," sõnas ta püsti tõustes. Muidu tuleb keegi varsti kurja häält tegema ja siis võivad nad enda tööst niisamagi ilma jääda. Peavadki siis uue töö otsima. Seisnud peegli ette, hakkas Kane enda lipsu tagasi kaela sättima. "Ma ei tea, kui sa tahad mingit vaheldust, siis me võime ju mõni päev näiteks poistega linnast välja kuskile sõita. Kas või matkama," pakkus Kane välja, hoides pilku enda peegelpildil.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2015 14:47:39 GMT -8
"Ega siis meil muud üle ei jää, kui end kätte võtta ja hakata uurima, kus me veel esineda saaks," arvas Cooper selle peale, otsustades samuti eelmise jututeema sinnapaika jätta. Inglismaale perele külla võib minna ehk siis, kui nad kuhugi jõudnud ka on, praegu olid Kane ja teised poisid talle perekonna eest. Ilmselgelt polnud Il Fornaiost neile küllalt ja see Kane'i sõbra soovitatud üritus jääb ka nende jaoks kättesaamatuks. "Käitegi, aga majas elades kestaks see ilmselt samamoodi edasi," turtsatas Coop end samuti diivanilt püsti ajades, kuigi väga vastumeelselt. Vallandamine poleks küll tore, kuigi nende tööpäeva lõpuni on jäänud alla tunni aja. Võiks ikka vastu pidada. Sõbra järgmine pakkumine ei kõlanud ka kõige halvemini, seda võiks isegi kaaluda, kui neil kõigil vaba päev olema. "Jah, miks mitte, linnast ära saamine mõjuks meile kõigile hästi," nõustus kutt restoranipoolele tagasi jalutades ja puhastas nõudest laua, kust kliendid just äsja lahkunud olid. Mustad nõud söögisaalist minema transportinud, jalutas ta ühe mehe juurde, kes paar hetke tagasi lauda istuma oli vajunud. Võtnud temalt tellimuse, suundus Cooper seda täitma, kuigi õnneks soovis klient ainult juua. Üsna tegevusetult möödus aeg muidugi venides, aga lõpuks oli siiski restorani sulgemise aeg ja Griffiths leidis end uuesti tagaruumist, vahetades tööriided oma tavalise igapäevase rõivastuse vastu, jäädes siis telefoni näppides Kane'i järele ootama.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2015 4:54:27 GMT -8
"Seda ma tunnistan, et me oleme ennast natuke enda eesmärgist kõrvale lasknud kallutada nende pidude ja kõige muu uue ja huvitavaga, aga samas pean ma ka tunnistama, et see esinemiste otsimine ei ole nii kerge, kui tundub," lausus Kane. Võibolla peaksid nad neljakesi maha istuma ja ühe korraliku koosoleku tegema, et nad kõik ühel lainel oleksid ja kõik koos pingutaksid. "Olgu, printsess, ma siis edaspidi üritan Noahiga paremini läbi saada, et ma su rahu ei rikuks," turtsatas Kane, saates semule ühe viltuse pilgu. Nende kahe läbisaamine ei olene ainult Kane'ist siiski. "Mõjuks," nõustus Kane. Saanud endale lipsu uuesti ette, jalutas ta köögist läbi, kus toit nüüdseks valmis oli. Ulatanud selle klientidele üle, suundus ta uue laua taha, mille oli hõivanud üks noor paarike. Ilmselt jäävad nad ka õhtu viimasteks klientideks. Kane võttis neilt tellimuse ja andis selle kööki edasi... Viimaks kui restorani uks viimaste kleintide järel sulgus, keeras noormees ka ukse lukku. Kuna täna oli tema kord õhtul kassat teha, siis sinna Kane suunduski. Ta jõudis puhkeuruumi alles siis, kui enamus personalist juba lahkunud oli. "Sa tahad otse koju minna?" uuris kutt, suundudes enda kapi juurde, et riided ära vahetada.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2015 5:52:21 GMT -8
"Pigem ikka päris korralikult, natuke on alahindamine," muigas Cooper ja vajus hetkeks mõttesse. "Ma pole küll kokku lugenud, mitu neiut meil korterist läbi on käinud, aga neid on ikka omajagu olnud," lisas kutt hetke pärast, sest nad olid pärast peoõhtuid hoolega kaaslasi üheks õhtuks endaga kaasa toonud. Mõni rohkem ja mõni vähem, kuigi see polnud sugugi eesmärk, mille jaoks nad Beverly Hillsi olid tulnud. "Mis pagana printsess? Ise vingud pidevalt, et me midagi ei saavuta, sa vist eeldasid tõesti, et me kohe esimese päevaga läbi lööme. No tõepoolest," turtsatas Coop, Kane oli umbes sama palju printsess kui tema. Ilmselgelt olid nende ootused liiga suured olnud, oleks tõesti tarvis neljakesi maha istuda ja läbi arutada, mida nad teisiti peaksid tegema. Kasvõi siis, kui nad oma linnast välja sõidu ette võtavad, kui varem jututeemat üles võetud ei saa. "Mitte tingimata," vastas Coop, kui sõber ka lõpuks taharuumi ilmus. Mis neil seal kodus praegu ikka teha oleks?
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2015 10:20:41 GMT -8
"Teeme alkoholivaba märtsi?" küsis Kane muiates, kui Cooper arvas, et nad on enda eesmärgist ikka väga korralikult kõrvale kaldunud. No, pidusid oli neil tõesti palju ja neiusid käis tõesti nende juures hulgi. "Ma ei eeldanud, et me esimese päevaga läbi lööme," sõnas noormees kindlalt, vaadates semule otsa. Ega ta mingi unistajast naiivitar ei ole. "Mis sul siis mõttes on?" uuris Kane ja tõmbas endale jaki selga. Lükanud enda kapi ukse kinni, pöördus ta Coopi poole.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2015 10:57:14 GMT -8
Cooper turtsatas valjult. "Miks mitte, kui sa sellega reaalselt ka hakkama saad," vastas noormees, sest ilmselgelt polnud keegi neist täielik karsklane. Alkoholivaba kuu tähendaks ilmselt ka pidudel mittekäimist ja seega ei tuleks neil ühtegi neiut enda korteris ilmselt ka võõrustada. Nelja noore kuti peale olid neid aasta jooksul juba omajagu tekkinud, Coop oli isegi mõnega rohkem kui ühe korra viitsinud jamada, aga midagi tõsisemat polnud siiski arenenud. "Jajah," vastas ta vaikselt Kane'i sõnade peale. "Ma ei tea, alustame alkoholivaba märtsiga varakult või läheks teeks mõned dringid?" pakkus Griffiths, suutmata millegi paremaga praegu lagedale tulla. Ilmselt oli ta liiga väsinud, et selgelt mõelda.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2015 13:14:35 GMT -8
"Proovida ju võib," lausus Kane õlgu kehitades. Oleks see ju ka oma ette väljakutse. Pealegi polegi väga tervislik kogu aeg juua ja pidutseda. Jääb veel nii külge, et lõpuks võib kutti lausa joodikuks pidada. Ja noh, muidugi tõmbuksid ka ilmselt neiud tagasi. Võibolla õnnestuks Kane'il ka mõni korralik suhe lõpuks saada. "Alkoholivaba märts algab märtsis, seega võime kuskile dringile minna küll," pakkus noormees ja liikuski siis juba tagumisest uksest välja, et jahedasse õhtusse astuda.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2015 13:38:02 GMT -8
"Noh, et asjal jumet oleks, peaksime me kõik selles kaasa lööma," arvas Cooper. Muidu tegeleb mõni endiselt joomisega ja neiude kojuvedamisega, sedasi aga häiriks korterikaaslaste ettevõtmist. Kipub ju nii olema, et kukub üks ja kukuvad kõik, eriti kui koos elatakse ja pidevalt kokku puututakse, nad ju isegi töötavad samas kohas. Korralike suhete peale Coop hetkel ei mõelnudki, seegi oleks takistuseks nende teel kuulsusele. "Selge... Honorisse?" pakkus tüüp Kane'ile, sest just seal oli nende jaoks mõnus õhkkond ja koht polnud ka kuigi kaugel. Järgenud sõbrale ja väljunud tagauksest, võetigi ette teekond baari poole. Vastuväiteid polnud Kane just esitanud. "Sa tahad öelda, et ei igatse kordagi Inglismaale tagasi?" uuris ta hetke pärast bändikaaslaselt. Oli tema tõesti ainuke, kes koduigatsuse all kannatas?
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2015 14:07:47 GMT -8
"Aga miks mitte," muigas Kane. Mõnel inimesel neist sellega ilmselt probleeme ei tuleks, nagu näiteks Noahil. Ta ei joo muidu ka kuigi palju. Ilmselt ongi see kõige suurem väljakutse Williamile endale. "Jah, näiteks," noogutas kutt, sest mis tal ikka selle baari vastu olla sai. Mõnus koht ja mitte väga kaugel. "Vahel ikka," kehitas Kane enda õlgu, kui nende jutt kodumaa peale läks, "enamasti pärast seda, kui ma Sondraga videokõnesid teen." Tahaks ju ikka õekese tegemisetele kaasa elada, aga siit on seda päris raske teha.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2015 14:13:31 GMT -8
"Heh, ma polegi Margaretiga tükk aega rääkinud, tal on enda õpingutega päris korralikult tegemist," muigas Cooper, kui jutt juba perekondadele läinud oli. Vahepeal sai küll videokõnesid tehtud ja isa-emaga samuti räägitud, aga see pole ikka sama kui näost näkku näha. Pole muidugi teada, millal nad seda veel saavad, selle aasta sees ilmselt siiski mitte. "Millega ta tegeleb hetkel üldse?" uuris kutt seejärel Kane'i õe kohta, kellega ta samuti tuttav oli, tema ja Kane olid ju nii lähedased. Baari kohale jõudnud, sammus Coop kohe leti äärde ja tellis endale ühe õlle.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2015 9:58:27 GMT -8
"Kas ma peaks temaga ühendust võtma ja talle meelde tuletama, et tal üks ülimalt tüütu noorem vend on?" uuris Kane lõbusa muigega. Muidugi on üsna arusaadav, et tal arstiõpingute juurest aega pole, sest see on üks raske asi, mida õppida. Tuupimist rohkem kui küll. "Valmistub suuremalt osalt eksamiteks, et keskkool ära lõpetada. Ei tea, kas peaks natuke raha säästma, et tema tähtsale päevale sõita?" mõtiskle Kane, kuigi see peaks tähendama päris korralikku kokkuhoidu. Piletid Inglismaale ei ole just kõige odavam asi. Jõudnud baari, maandus kutt Cooperi kõrvale. Kuna täna on neil kavas rohkem niisama istuda, siis tellis ka Kane endale lihtsalt ühe õlle.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2015 10:29:33 GMT -8
"Ma arvan, et talle pole vaja seda rohkem öelda," turtsatas Cooper. Tema ja Margareti omavaheline suhe koosnes muidugi peamiselt teineteisele närvidele käimisest, seda eriti Coopi poolelt. Õde oli juba veidi täiskasvanulikum, aga mõnel hetkel andis siiski alla. "Miks mitte. Ma võiksin sinuga kaasa sõita, saaksin ka neid üle pika aja näha," nõustus kutt, pidades silmas nii enda kui ka Kane'i perekonda, kellega ta samuti päris hästi läbi sai. Raha peaks muidugi korralikult kokku hoidma, aga lühike sõit Inglismaale teeks neile kindlasti head, kuni nad muidugi sinna ei kavatse jääda. "Me olime ikka hullud, et niimoodi siia kolisime, aga vähemalt ei pea ma seda kõike ilma oma vennata tegema," sõnas Griffiths mõtlikult ja lonksas oma õlut. Ilma Kane'ita oleks siinolekut päris raske ette kujutada, nad olid alati kõike koos teinud. Isegi kui nad läbi ei löö, on järjekordne seiklus juures.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2015 14:56:58 GMT -8
"Ma loodan ka," muigas Kane ja vaatas Cooperile otsa. See oleks päris mannetu, kui kuti vanem õde ta ära unustaks. Ilmselt on tal tõesti õpingutega lihtsalt kiire. "Mnjah, idee on ju hea, aga mulle tundub, et siis tuleb märtsist ja ilmselt ka aprillist ja ka maist teha täielikud säästukuud," lausus kutt tõsisel pilgul, sest neil on vaja ju pileteid nii sinna kui ka tagasi. Kane tahaks kindlasti tagasi tulla, kuigi kui juba korra koju saad, siis kes teab, kas lähedased lasevad nii kergelt käest. "Üsna hullud tõesti, aga nii need parimad seiklused tulevadki," oli Kane kindel ja rüüpas enda jooki, "samad sõnad, bro."
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2015 1:00:50 GMT -8
"Noh, teisest maailma otsast kellegagi suhteid hoida ei ole sugugi lihtne," arvas Cooper, sest kogu suhtlus toimus ainult interneti vahendusel. Kes teab, millal ta oma õde üleüldse näeb, aga kui nad Kane'iga võtavad ette käigu Inglismaale tema õe lõpetamisele, saab ta oma pereliikmeid kindlasti ka näha. "Alkoholivaba märts aitab kindlasti raha säästa," muigas kutt, sest sellele kulus neil tõesti natuke liiga palju, aga vaevalt nad mitu kuud ilma alkoholi tarbimata suudavad olla. Vahepeal võib seda ju endale lubada... Piletid sinna ja tagasi lähevad ilmselt päris kalliks, aga Coop oleks pigem vaadanud mõnda odavamat lennufirmat, oma ohutuse pärast ta väga ei muretsenud, kuigi võib-olla oleks pidanud. "Me peaksime vist rohkem neljakesi koos midagi tegema," lisas Griffiths hetke pärast, sest peamiselt kohtusid nad kõik koos ainult korteris, väljaspool väga mitte.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2015 7:09:02 GMT -8
Sellega pidi Kane täiesti nõustuma, kuid kui mõlemad osapooled on asjast huvitatud, siis ei ole see võimatu. Nende puhul mängib muidugi rolli ka korralik ajavahe. Tuleb arvestada, et sinu hommik on võibolla Inglismaal õhtu. "Minul küll," turtsatas Kane, kes teadis isegi, et suur osa tema sissetulekust läheb alkoholi peale. Täitsa õige see nüüd muidugi polnud. Kindlasti peaks hakkama vähem jooma. Tuleks kindlasti tervisele ka kasuks. "See ei ole sugugi paha mõte," sõnas tüüp mõtlikult ja rüüpas taaskord enda jooki. "Iseasi, mida me kõik koos teha viitsime," mainis Kane, aga kindlasti tuleks neile ka bändina kasuks, kui nad rohkem koos ringi käivad. Tuleb rohkem meeskonna vaimu.
|
|