Deleted
Deleted
|
0 posts
|
Nov 26, 2024 15:41:45 GMT -8
|
|
Crowded
Feb 15, 2015 2:53:50 GMT -8
Post by Deleted on Feb 15, 2015 2:53:50 GMT -8
Neljapäeva õhtu kohta oli söögikohas üllatavalt palju rahvast. Kacey parkis oma auto hoone ette ning kohvikusse sisse astudes oli ta enam kui kindel, et tellib toidu kaasa. Järjekorras seistes suutis neiu aga ümber mõelda, sest seina ääres vabanes üks kahene laud ning kui keegi seda enne teda ära ei napsa, võib ju koha peal ka süüa. Raven oli tulnud just trennist. Treenerilt oli ta taaskord kiita saanud, mis tegi tema päeva ainult päikselisemaks ning miks mitte päeva lõpetada ühe kosutava einega. Pealegi, oli kõht niikuinii korisemas. Ribisid süüa kodust väljaspool oli tema jaoks sirgelt 'ei', seega tellis ta endale kanalihavarda koos friikate, kastme ja salatiga. Kõrvale võttis apelsinimahla. Kui Kace autoga poleks, oleks ta ilmselt pirnisiidri kõrvale võtnud, mis sobib grill-lihaga suurepäraselt. Tüdrukul vedas, sest tema soovitud lauda polnud keegi ära võtnud ning ta sättis end selle taha istuma, et toitu oodata. Samal ajal uuris ta laua peal olevat menüüd, et lihtsalt endale teadvustada, mida söögikohas veel head pakutakse. Lisaks ei hakanud Rae ilmselt enam midagi tellima.
OT: @cooper
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Crowded
Feb 15, 2015 3:04:55 GMT -8
Post by Deleted on Feb 15, 2015 3:04:55 GMT -8
Cooper ei käinud küll väga tihti väljas söömas, aga täna sai kutil jällegi korteris istumisest kõrini. Kane ja Noah olid muidugi pidevalt teineteise kõride kallal, üritusest neid lahutada oli Coop loobunud juba ammu, aga samuti ei meeldinud talle seda sõimamist pealt kuulata. Kahjuks ei pidanud ta täna ka Il Fornaios tööl olema, et oleks kuhugi põgeneda, aga otsustas parema plaani puudumisel lihtsalt ühe jalutuskäigu ette võtta. Kõndinud paar tunnikest mööda muusikapoode ja imetlenud erinevaid instrumente, mille jaoks tal muidugi raha polnud, tundis Coop juba, et kõht hakkab tühjaks minema. Korterist oli ta juba liiga kaugele jõudnud, et kohe tagasi minna, seega otsustas endale vahelduse mõttes väljas ühe eine lubada. Võtnud ette jalutuskäigu oma lemmiksöögikohta Nic's, tahtis noormees otsa ringi pöörata, kui nägi, kui palju rahvast seal on, aga mõtles viimasel hetkel siiski ümber. Teinud endale läbi rahvamassi teed leti äärde, sättis tüüp end järjekorda seisma. Sattunud lõpuks teenindajaga vastamisi, otsustas Griffiths lambaliha kasuks, kõrvale otseloomulikult friikartulid küüslaugukastme ning salatiga. Lasknud seejärel silmadel üle saali liikuda, jäi talle silma kaheses lauas üksinda istuv tuttava olemisega neiu. "Kacey? Tervist," sõnas Cooper lähemale astudes ja naeratas neiule. "Ootad sa kedagi või võin ma siia istuda? Kõik teised lauad on vist hõivatud," uuris Coop, sest kellegi võõraga samas lauas istuda poleks just kuigi meeldiv. Tema ja Kacey polnud muidugi ka väga lähedased sõbrad, aga olid pärast juhuslikult tuttavaks saamist umbes pool aastat tagasi paar korda ikka koos väljas käima juhtunud, nii palju kui nende kiirete elude kõrvalt aega üle jäi.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Crowded
Feb 15, 2015 4:58:59 GMT -8
Post by Deleted on Feb 15, 2015 4:58:59 GMT -8
Raven teadis enam-vähem, mida soolaste toitude all pakutakse, seega seda osa menüüst ei hakanud näitsik kauem sirvima. Pigem vaatas ta üle magustoitude osa ja süvenes ka isuäratavatesse pildikestesse, mis iga magustoidu kõrval väikselt antudd oli. Eks see oli selle jaoks, et inimestel tekiks pilte vaadates nende järgi isu ja vahet pole kui täis kõht on, tellitakse ikka üks magustoit otsa. See menüü ei olnudki peale läbilugemist üldse huvitav, kuid õnneks juhtis tema tähelepanu kõrvale tuttav hääl. Viinud pilgu hääle omanikule, tekkis Kacey näole naeratus, sest tegu oli Cooperiga, keda tüdruk ei olnudki kiire elu kõrvalt kaua näinud. "Cooper, hei," sõnas Kacey, "ma ei oota kedagi, nii et võid istuda." Teenindaja saabus nende laua juurde ja asetas lauale Rae apelsinimahla, millest tüdruk lonksu võttis. "Mul vedas, et selle laua sain. Kui ükski laud poleks vaba olnud, oleksin toidu kaasa võtnud ja kodus söönud," teatas Kacey, "aga sind pole ammu näha olnud. Millega tegelenud oled?"
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Crowded
Feb 15, 2015 6:10:20 GMT -8
Post by Deleted on Feb 15, 2015 6:10:20 GMT -8
Saanud lõpuks Kaceylt vastutervituse ja kinnituse, et neidis kedagi ei oota, vajus ta istuma teisele toolile laua taga. Vähemalt tundis Kacey ta endiselt ära, kuigi nende viimasest kohtumisest oli juba omajagu aega möödas. "Siin on vist suurema osa ajast võimatu endale vaba lauda saada," noogutas Cooper. Väga tihti ta tõesti väljas söömas ei käinud, aga Nic's oli kujunenud kohaks, kus talle ja tema bändikaaslastele käia meeldis, kuigi täna oli ta ilma nendeta välja tulnud. Vahel harva õnnestus muidugi neljakesi üks laud hõivata, suurema osa ajast olid nad sunnitud toidu kaasa võtma ja seda hoopis kodus sööma, aga koduses õhkkonnas söömisel sai palju vabamalt käituda, ei pidanud end ka tagasi hoidma. "Peamiselt ikka bändiga. Meil õnnestus nüüd end jälle ühele üritusele esinema sokutada," rääkis Coop, kuid väga pikka juttu tal polnudki. Bändi pärast olid nad Inglismaalt ära kolinud ja see oli praegu prioriteediks, kuigi tööl käisid nad kõik samuti, et äraelamiseks raha teenida. "Ja kuidas sinul läheb?" andis kutt jutujärje neidisele üle.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Crowded
Feb 15, 2015 11:53:05 GMT -8
Post by Deleted on Feb 15, 2015 11:53:05 GMT -8
"Need toidud siin ilmselt kedagi külmaks ei jäta. Pluss hinnad ei ole ka kuigi kõrged," avaldas Kacey arvamust, miks see koht nii poplaarne võis olla. Nic's on samuti üks tema lemmikuid kohti, kuigi see pidevalt täis on, et ei saa kuhugi istudagi ja sööki nautida. Vähemalt on söögikohal olemas võimalus toit koju kaasa tellida. Ribisid oligi parem nii süüa, kui ümberringi pilgud ei jõllitanud. "Oh, kuhu? Ja millal?" tundis neiu huvi. Cooper oli oma bändist Ravenile nii mõndagi rääkinud ning isegi muusikat kuulda lasknud, seega oli ta igati põnevil, kui bändil tundus hästi minevat. "Mul on varsti suur võistlus tulemas. Ma olen pisut närvis, aga käin korralikult trennis ja loodan vähemalt esikolmikusse saada," rääkis Kacey. Tavaliselt on juhtunud, et ta on saanud ka, sest ta on üks tunnustatumaid ratsanikke osariigis.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Crowded
Feb 17, 2015 11:30:47 GMT -8
Post by Deleted on Feb 17, 2015 11:30:47 GMT -8
"Sa nimetasid just kõige põhjused, miks ma siin üleüldse käin," naeris Cooper. Taskukohased hinnad ja head toidud olid kõik, mida rahvas ühelt toidukohalt ootas, nii polnud midagi imestada, et Nic's niivõrd populaarseks oli saanud. "Kuigi sellel kohal pole ka midagi viga, kus ma ise töötan," lisas kutt hetke pärast ja vaatas Kaceyle otsa. Tõsi, il Fornaio toite polnud poisid ise proovinud, aga kliendid kiitsid alati ja õhtupoolikud ning nädalavahetused kippusid alati kiireks minema, aga teenindajana pidi selliste asjadega lihtsalt arvestama. "Üks eriüritus, ma isegi ei tea täpselt, millega tegu on," muigas Coop, sest Kane oli seda küll maininud, aga hetkel ei tahtnud nagu meenuda. "Ja nüüd ma tunnen end nii halvasti, et ühtegi su võistlust vaatama pole sattunud..." mõtiskles noormees, sest millegipärast polnud Kacey talle detaile oma võistluste toimumise kohta ka väga jaganud.
|
|