Deleted
Deleted
|
0 posts
|
Nov 29, 2024 22:58:23 GMT -8
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2015 7:34:24 GMT -8
Pärast seda hommikupoolikut, kui Taylorite bassein jälle puhastatud sai, ei jäänudki Casper nende juurde, vaid tuli koju, kuid siis läks tal kõht tühjaks. Kuna kodus kutt süüa teha ei viitsinud, suskas ta enda kotti veel pliiatsid ja sketchbooki ning seadis oma sammud mäkki, kus vaatamata esmaspäeva pärastlõunale ikka väga palju rahvast oli. Silmitsenud hetke menüüd, otsustas noormees ühe juustuburgeri ja suure Big Mac eine kasuks. Esitanud enda tellimuse, sai ta ka punasel kandikul oma burgerid ja friikad kätte ning istus hoopis ühte väljas asuvatest laudadest, sest ilm oli küllaltki mõnus ja sees oli niikuinii liiga palju rahvast. Kuna eine lõhnas isuäratavalt, kooriski ta kõigepealt paberist välja juustuburgeri, mida vaikselt hävitama hakkas. OT: Jackie Thomson
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
Jun 2, 2015 11:57:30 GMT -8
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 9, 2015 8:04:19 GMT -8
Sel pärastlõunal otsustas Jackie natuke patustada ning selle asemel, et kodus endale normaalne lõuna valmistada, läks neiu hoopiski McDonaldsisse. Enda kehakaalu pärast tüdruk ei põdenud ning arvas, et mõnikord võib midagi ebatervislikku ka süüa. Ja täna juhtus olema see päev, kui ta tundis, et tahab burksi. Seepärast seadiski Jack pärast tundide lõppu oma sammud mäki poole, kuhu ta veerand tunni pärast ka jõudis. Seal menüüd vaadanud, otsustas ta ühe juustuburgeri ja suurte friikate kasuks. Maksnud oma tellimuse eest ja saanud asjad kätte, otsustas Jaqueline minna hoopis välja sööma, sest ilm oli ilus ja värske õhu käes maitseb ka toit kahtlemata veel paremini. Niisiis suunduski neidis koos oma kandikuga uksest välja. Sel hetkel tabas aga tuulehoog tüdrukut nii, et tema juuksed hoobilt silmade ette sattusid ning kuna tema kaks kätt olid kinni, ei saanud Jack juukseid enda näo eest ära ka lükata. Seepärast ei näinud ta, kuhu astus, ning koperdas järgmisel hetkel ühe tee peal ees vedeleva tooli otsa. Õnneks jäi Jackie siiski püsti, kuid seejärel lennutas see väike tuulehoog tema kandikul olevad salvrätikud ära ning muidugi pidi näitsik nendele järele suunduma, sest ilma salvrätikuteta oli võimatu burgerit süüa! Kui tuul järele andis ja neidise juuksed enam tema nägemisvälja ei piiranud, märkas tüdruk, et salvrätikud olid lennanud temast umbes meeter eemal istuva kuti kandikule. Hoobilt oli Jack noormehe juures. "Hei... kas ma tohiksin need tagasi võtta?" lausus näitsik pisut küsivalt, ent sirutaski siis käe välja, et oma lendavad salvrätikud nüüd uuesti tagasi võtta. Seejärel vaatas tüdruk pisut ringi, et kuhu lõpuks maha istuda.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2015 8:29:01 GMT -8
Casper sai oma juustuburgerit täpselt nii kaua nautida, kuni üks herilane tema ümber tiirutama hakkas ja tema joogitopsi üritas ronida. Hea seegi, et kaas peal oli. Lõpuks tüdines see sumiseja aga ära ning lendas minema, kuid siis hoidis tüüp juba ühe tütarlapse komistamist nähes naeru tagasi. Okei, ta sai aru küll, et see ei olnud naljakas, aga naerma ajas see kutti ikkagi ja loomulikult pidid ka tüdruku salvrätid tema kandikule lendama. Kui aga tüdruk ise ka järgmisel hetkel tüübi laua juures oli, ei suutnud Casper kuidagi enam naeru tagasi hoida, vaid puhkes kõva häälega naerma. "Jah, ikka," vastas ta, kui oli veidi rahunenud. Ei olnud tal küll nii palju neid salvrätikuid vaja.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 9, 2015 8:50:49 GMT -8
Jõudnud tolle noormehe laua juurde, kuhu tema salvrätikud lennanud olid, asetas näitsik oma kandiku lauale ning viis pilgu naervale kutile. "Kas midagi pakub sulle nalja?" päris neidis nagu muuseas, olgugi et ta aru sai, et ilmselt oli tema see koomik, kes praegu tüüpi naerutanud oli. Samas polnud neiu pahane, sest teadis, et kui tema näeks kedagi kuskil peaaegu kukkumas või niisama ringi koperdamas, juuksed näos, hakkaks tema samuti naerma. Võtnud oma salvrätikud tagasi, pani Jack need oma joogitopsi alla, et need uuesti minema ei lendaks. Seejärel otsustas ta aga noormehe juures istet võtta, sest ootas oma küsimusele endiselt vastust. Samal ajal võttis ta paar friikartulit ning sõi need ära.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2015 9:14:00 GMT -8
"Ma väga vabandan, aga jah, sinu koperdamine," vastas Casper, hakkamata keerutamagi. Samuti hakkas ta tüdrukut automaatselt sinatama, sest tüdruk ise alustas sellega ja pealegi oli ta seda neidist varemgi näinud, olgugi et ta polnud temaga juttu teinud ega midagi. Ega Casper polegi eriline seltskonnalõvi, kuigi seltskonna vastu pole tüübil ka iseenesest midagi. Rüübanud enda jooki, viis kutt enda sinised silmad tumedapäisele neiule, kes temaga samasse lauda otsustas istuda. "Ja nüüd istud sa just selle tüübi juurde, kes hetk tagasi sinu üle naeris," muigas Casper ning raputas siis pead.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 9, 2015 9:33:46 GMT -8
Kuulnud, et tema koperdamine oligi noormehele nalja teinud, noogutas Jackie lihtsalt lühidalt. Vähemalt ei hakanud kutt keerutama. Ja ilmselt polnud neiul erilisi kombeid, sest oli tõepoolest noormeest kohe sinatama hakanud. Või siis ei tulnudki talle pähe tüüpi teietada, sest too ei tundunud neiust just väga palju vanem olevat. "Ma olen kindel, et mu koperdamine oligi naljakas, nii et ma ei pane seda sulle pahaks," lausus Jack noormehe sõnade peale täiesti tõsiselt. "Ja ma otsustasin siia istuda, kuna vastasel juhul oleks ma vabalt mujale minnes uuesti koperdada võinud ja sa oleksid jälle naerda saanud," lisas neiu ja võttis veel paar friikartulit. "Või on sul midagi selle vastu, et ma siia istusin?" tuli talle siiski pähe küsida.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2015 9:56:12 GMT -8
"Jah, oleksid sa seda ainult näinud," muigas Casper, kuigi idee poolest oleks ta võinud ju oma seebikarbi ka kaasa võtta, et neiu koperdamisest mõned pildid klõpsida ja hiljem neid tüdrukule näidata. Millise creepy stalkeri mulje siis oleks võinud jätta! Creepy stalker Cappy aga olla ei tahtnud ja seebikarbi asemel oli tal ka kaasas vaid sketchbook ja pliiatsid. "Mis mul ikka selle vastu olla saab, kui üks kuum tibi minuga samasse lauda istub?" vastas noormees küsimusega, näol lõbustatud ilme. "Ainult ma peaks sind kuidagi viisakamalt kutsuma," leidis ta, sest ilmselt hakkaks see tüdrukule närvidele käima, kui tüüp kutsubki teda terve ülejäänud aja kuumaks tibiks.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 9, 2015 10:11:38 GMT -8
"Ma sain aru, et see oli naljakas, aitab nüüd küll," arvas Jackie ja vaatas tolle noormehe poole, kui tüüp ikka veel selle koperdamise üle muigas. Ei teagi, miks oleks pidanud keegi tahtma Jackie't jälitada. Vaevalt, et ta kellelegi nii palju huvi pakuks. Creepyd stalkerid jälitasid ehk pigem neid kõige populaarsemaid ja rikkamaid. Jackie ei olnud otseselt erak ega midagi, aga enda arvates oli ta üsna tavaline. "Sa arvad, et ma olen kuum tibi?" kirtsutas neiu järgmisel hetkel pisut nina. See tibi osa talle üldse ei meeldinud. Tibideks võis nimetada mingeid blonde kisakooritšikke, kes kandsid viimase moe järgi tehtud riidehilpe, janii. Selle vastu, et tüüp teda kuumaks nimetas, polnud tal aga midagi, kuigi arvas ka rohkem, et see oli niisama öeldud. Võib-olla kompis kutt praegu piire ja lootis neidu närvi ajada? Jacki puhul see ilmselt ei õnnestu. "Sa võid mind kutsuda Jackiks," pakkus tüdruk järgmisel hetkel, lausudes oma hüüdnime.
|
|