Deleted
Deleted
|
0 posts
|
Nov 29, 2024 23:11:20 GMT -8
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:22:47 GMT -8
Öösel ei saanud Noah magada. Umbes kahe-kolme ajal ärkas ta selle peale, et Kane'i toas käis kõva paaritumine, mida oli ilmselt ka teistesse tubadesse kuulda. Tuli ikka parem korter otsida, kus seinad ei olnud paberist. Et nooruk ei saanud enam magada, läks ta hoopis ühe sõbranna juurde, kes oli alati tõeline ööloom. Seal nad rääkisid tunnikese, kuni vajusid magama. Mingil hetkel ärkas Henrie üles ja käis siis linna peal asju ajamas, kuni ta korterisse jõudis. Kuulnud elutoast muusikat, tõukas Noah esikus jalatsid jalast, et sinna kõndida. "Ma loodan, et see tšikk oli küll ainult üheks korraks siin," mainis Noah üsna tõsiselt.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:24:59 GMT -8
"Siis hakkate ka laulma, mis seal ikka," muigas kutt, sest tegelikult oskasid kõik neist mingil määral laulda, kuigi Cooper oli siiski bändi solist, olid teised ka sama tähtsad. Välimus oli muusikamaailmas muidugi tähtis, õnneks oli seda neile kõigile päris hästi antud. Salajas pidas Coop end muidugi kõige nägusamaks, aga väike egoism vaevalt kellelegi halba teeb. "Hiljem saad oma tasu, too mulle nüüd need tabletid," porises tüüp end diivanil veel rohkem välja sirutades. Varem või hiljem annab Kane niikuinii järgi ja toob talle valuvaigistid. Jama ainult, et ta mahlapaki juba tilgutumaks joonud oli. Pööritanud silmi, kui bändikaaslane sedasama lugu mängima hakkas, ajas Griffiths end poolistukile, hakates vaikselt juba ammu pähekulunud sõnu laulma. Järgmisel hetkel ilmus kohale ka Noah, kellele Cooper ainult viipas, sest noormees otseselt teda ju ei kõnetanud.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:27:47 GMT -8
"Sa jääd mulle võlgu," lausus kutt ja ajas ennast diivanilt püsti, et enda toast tabletid tuua. Ta ei hakanud Cooperi tuppa minema, sest seal ei pruugi ta neid kohe üles leida. Tulnud tagasi, oli ta isegi külmikust ühe veepudeli kaasa haaranud. Ta ulatas need mõlemad Cooperile ja sättis ennast siis uuesti diivanile. Kuulnud taaskord uksepauku, jäi Kane huviga ootama, kes veel kodu üles on leidnud. Tema üllatuseks oli see Noah, kes ei tundnud veel kõigele lisaks just kuigi heas tujus olevat. Nagu ta seda üldse kunagi oleks. "Sa tead, et kõik mu tšikid on üheks korraks," muigas Kane, vaadates Henrie'le otsa ja tõstes seejärel enda pilgu Cooperile, kes sai ühe korraliku muige osaliseks. Ilmselgelt käis semude vahel kerge pilkude mäng. "Kust sa üldse tulid? Leidsid ka lõpuks mõne peo... või tüdruku üles?" uuris kutt pisut norivalt, aga selline ta oli. Kane tinistas küll vaikselt kitarriga edasi, aga ilmselgelt ei olnud hetkel enam muusika tegemine põhiline asi.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:30:51 GMT -8
Noormees maandus diivanil kahe ahvi juures, kes ei suutnud vist midagi tõsiselt võtta. "See eilne oli kõige jubedam," teatas Noah. "Ilmselgelt ei saanud ma magada, kui see tšikk sind juhendas nii valjuhäälselt. Sa vist ei oska midagi. Igatahes ma ööbisin ühe sõbranna juures," selgitas Noah enda eemalolekut korterist. Talle hakkas see vaikselt juba närvidele käima, et Kane pidevalt mingisuguseid tšikke siia vedas. Ta tegi seda ka vastu tööpäevi ja siis oli eriti nõme millegagi normaalselt hakkama saada, kui öö otsa on mingi pidu ja trall kõrvaltoas käinud.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:35:17 GMT -8
Cooper ainult muigas bändikaaslaste vestluse peale. "Jumal tänatud, et mind öösel kodus ei olnud," kommenteeris tüüp lõbusal häälel, vaevumata detailsemalt lisama, kuidas tema eelmine öö möödunud oli. Jõuaks ta siis seda norimist Kane'i ja Noahi poolt ära kuulata. Saanud aga enda kätte valuvaigistid ja veepudeli, mille üks bändikaaslastest köögist tõi, neelas Coop kohe kaks tabletti alla ja lonksas peale ligi poole pudeli jagu vett. Griffiths ise eelistas tavaliselt neiudel lasta end koju vedada, siin korteris ei saanud kunagi piisavalt privaatsust olla.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:37:55 GMT -8
Mnjah, selles suhtes oli kutil küll õigus. Nad ei suutnud tõesti koos Coopiga kuigi tõsised olla, aga nii oligi ju elu palju mõnusam. Kes viitsib kogu aeg mingi pisikeste asjade pärast muretseda? Nii need hallid juuksed tulevadki. "Ououououuu, minu oskustel ei ole midagi viga, eksole," lausus Kane tõstes pilgu Henrie'le, kulmud kergelt kortsus, "mis ma teha sain, et ta nii valjuhäälne oli. Ju siis talle meeldis, mis ta sai." Noormees kehitas enda õlgu ja vaatas taaskord Cooperi poole. "Las ma arvan. Seal sõbranna juures te mängisite kaarte ja küpsetasite kooke, sest ega sa ju ilusa tüdrukuga voodisse ometi ei läheks," nokkis Kane vastu, sest sõber oli siiski teinud märkusi tema voodioskuste kohta ja see polnud sugugi ilus.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:42:59 GMT -8
"Ma ei tea, tema sõnade põhjal võin ma küll öelda, et sa vajad liiga palju juhendamist ühe kuti kohta," teatas Noah kerge muigega. Nüüd oli juba ta tuju ka pisut parem, sest sai Kane'i üle nalja heita. "Ma ei tea, kui tšikk juba selgitab sulle anatoomiaõpiku esimest peatükki, siis on midagi valesti," lisas Henrie. Kane läks sellistel teemadel alati kiiresti närvi ka, ta pidas end vist gigoloks, kes on iga naise unistus. "Ei, rääkisime ja siis läksime magama. Me oleme vaid sõbrad, pealegi on ta suhtes," oli Noah aus. Petmine oli tema jaoks täielik no-no, kuna ühel korral oli kutt saanud väga valusalt kõrvetada.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:47:41 GMT -8
"Ja kui kiiresti ta hommikul jalga lasi?" uuris Cooper nüüd omakorda laia muigega, kui juba Kane'i nokkimiseks läinud oli. Tema seda tüdrukut näinud ei olnud, mis lubas oletada, et väga kauaks polnud viimane siiski siia jäänud. Kuttide asi vist, teineteise kallal voodiseikluste pärast närida, pärast seda on jälle sõbrad edasi. Haaranud korterikaaslase kõrvalepandud kitarri, hakkas Coop uuesti eelnevalt poolelijäänud lugu mängima. Noah oli taaskord nende muusikasessiooni katkestanud, kuigi parema meelega oleks tüüp muidugi vaikuses istunud, kuni peavalu järele anda suvatseb.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:59:03 GMT -8
"Fuck you," lausus Kane täiesti tõsiselt, vaadates Noah'le otsa. Midagi sellist polnud juhtunud ja see ajas tõesti kutti pisut närvi. Ta ei näinud, et selles oleks midagi naljakat olnud. "Ma sinu asemel vaataks, mis ma suust välja ajan. Nii bändi- ja korterirahu huvides," mainis kutt ja raputas vaikselt enda pead. "Kui sa nii väga teada tahad, siis ta läks kuskil üheksa ajal ära," sõnas noormees, olles pisut löödud, et Coop ka justkui Henrie poolele läks. Ta tõmbas käega läbi enda juuste ja pööras ennast jälle kitarri poole, kuid Coop oli selle juba ära okupeerida jõudnud. "Sa oled vist kõikide tüdrukutega ainult sõber," turtsatas Kane endamisi.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 14:09:20 GMT -8
"Mina olen vait, kui sina oled öösiti vaikselt," ütles Noah kohe välja, kuidas asjad olid. Mingisuguseid topeltstandardeid nad ei hakanud küll kasutama, see oleks täielik bullshit olnud. "Okei, kui su ego nii haiget sai, siis vabandust. Aga ma tahaks öösiti magada," jäi siiski Noah enda seisukoha juurde. Ta ei kannatanud öist ärkamist mingi tšiki karjumise peale. "Sest mul ei ole pidevat ürgkutset nad ainult läbi tõmmata," vastas Henrie. Nad olid Kane'iga nagu öö ja päev ja aeg-ajalt tegi see kooselamise üsna raskeks, aga nad pidid hakkama saama. Samas oli neil ka lõbus, aga eks probleemid tekkisidki siis, kui nad kokku kolisid.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 14:13:51 GMT -8
Ilmselt olid kõik kutid sellega arvestanud, et kokku kolides aeg-ajalt tülisid hakkab esinema, mõnikord oli nende korterist kostuvat karjumist ilmselt läbi seina naabrite poolele ka kuulda, kui mõni kaaslastest väga endast välja minema juhtus. Saanud isegi aru, et praegu Kane'i norimisega natuke liiale mindi, otsustas Cooper pigem kitarrimängule keskenduda. Tüüp ei tahtnud sugugi pooli valima hakata, Kane'iga oli ta siiski kõige lähedasem, aga see ei tähendanud, et ta temaga alati sõbralikult käitus. Lauluviisi jälle üles võtnud, sõrmitses Griffiths aeglaselt kitarrikeeli, lootes, et kaaslased omavahelised erimeelsused nüüd lahendatud saavad ja ta taaskord kohtunikku mängima ei pea hakkama.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 14:30:28 GMT -8
"Olgu, ole rahulik, ma ei too enam ühtegi tšikki siia," lausus Kane, "kuigi sa võiksid mõista, et see korter pole ainult sinu oma ja me kõik teised ei pea käima kikivarvul, et sina rahul oleksid." Noormees ajas ennast diivanilt püsti ning haaras enda nõud laualt, et need kööki ära viia. Kes teab, muidu jäävad need veel Henrie'le ette jälle. "Tead, sa oled tõsine riist hetkel, Noah," mainis kutt veel enne kui kööki kadus. Ta oleks ilmselt muidu nõud kapile jätnud, aga kuna tal polnud elutuppa naasmisega kiiret, siis hakkas ta hoopis nõusid pesema.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 14:37:15 GMT -8
Noah pööritas silmi, Kane'i suur ego ja vist mitte nii suur riist said haavata. Ups. "Siin kortermajas kehtivad kõigile reeglid, ka minule," vastas mees Kane'ile. Kella 23-st algas öörahu ja seda igal õhtul. Järgmise peale kergitas Henrie kulmu ning ta järgnes kööki. "Mina olen riist? Seoses millega? Mina hoian alati selle kuradi koha korras ja austan teid ja naabreid piisavalt, et enda peod mujal ära pidada," ärritus Noah. Kane lubas endale juba liiga palju, ta käitus nagu mõni laps, kes hakkab jalgu trampima, kui oma tahtmist ei saa. Ausõna, kasvagu suureks. Viimane aeg.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 14:41:47 GMT -8
Cooper ei osanud ka esimese hooga muud teha kui silmi pööritada. "Idioodid," pomises tüüp vaevukuuldavalt ja tõstis kitarri jälle kõrvale. Erilist tuju mängida tal küll enam polnud, kui Kane ja Noah teineteise kallal sedasi klähvivad. Ohanud vaikselt, kui üks teise järel kööki kadus, sundis Coop end samuti diivanilt püsti ja järgnes korterikaaslastele. "Kuulge, rahuneme nüüd kõik maha," palus solist vaikselt. Tema peavalu see just ei leevendanud. Nii palju siis rahulikust pärastlõunast. Kane ja Noah olid ainukesed, kes rahumeelselt ühe katuse all elada ei suutnud, teistevahelised suhted polnud nii keerulised.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2015 7:36:04 GMT -8
Rory ärkas hommikul kuskil kella kümne paiku näljatunde peale, mistõttu ta kohe pärast dušši ning riietumist külmkapi kallale läks. Paraku aga polnudki seal midagi eriti head, seega otsustas kutt, et käib poes ära ning ostab endale midagi. Öistest häältest, mis ühe bändikaaslase toast kostusid, polnud Rory isegi teadlik, kuna tüüp magab alati nii sügavalt, et teda on peaaegu võimatu üles äratada. Enne lähima kaubanduskeskuseni jõudmist suutis aga noormees tänaval üht piltilusast tütarlast märgata, kellega ta otseloomulikult juttu tegi. Rory kutsus tšiki ka endaga koos jäätisekokteili jooma, seega veetsid nad mitu tundi lõbusalt vesteldes aega, kuni neiu poiss-sõber ennast näole andis. Roryl vedas, et ta selle armukadeda tüübi käest tappa ei saanud... Kui noormees uuesti kodu poole jalutama hakkas, meenus talle, et pidi ju midagi süüa ostma, kuid see oli äsjase sündmuse tõttu sootuks meelest läinud. Vähemalt jäi tee peale pitsarestoran, kust Rory ühe suure juustupitsa kaasa ostis. Sisenenud mõne aja pärast enda ning bändikaaslaste ühisesse korterisse, sattus ta tunnistama kuttide omavahelist tüli. "Kuulge, mis iganes siin toimub, lõpetame selle jama ära nüüd ja sööme pitsat," üritas Deacon teisi tüüpe omavahel lepitada.
|
|