Deleted
Deleted
|
0 posts
|
Nov 26, 2024 15:27:36 GMT -8
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 9:47:43 GMT -8
Kane oli eile õhtul peolt õige hilja koju jõudnud ja seega sugugi mitte üksinda. Tema puhul polnud selle üle muidugi midagi imestada. Hommikul korraks ilmad lahti teinud, nägi ta ainult, kuidas üks tumedapäine tšikk ennast riidesse toppis. Selleks et olukord neiu jaoks vähem piinlik oleks, keeras Kane kõigest teise külje ja magas rahulikult edasi. Tundus, et selle tšiki jaoks on üheöösuhted midagi uut. Oih. Uuesti avas mees enda silmad alles siis, kui päike juba kõrgel oli ja otse tema voodisse paistis. Ajanud ennast üles, käis ta duši all ning toppis tavalised dressid selga, enne kui korteris ringi hakkas liikuma. Kuna ruumid tundusid vaiksed, siis võis oletada, et semud on kõik väljas. Kööki jõudnud, tegi Kane endale ühe kohvi ja paar võikut. Sättinud ennast diivanile sööma, jooksis kohale kuti kass Mickey, kes ennast peremehele sülle keeras. Teleka taustaks käima pannud, nautis Kane hommikut... või pigem lõunat.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 9:55:44 GMT -8
Cooper oli eile õhtul samuti peol käinud, kuigi oma bändikaaslaste käikudest polnud tal õrna aimugi. Mõni võis küll arvata, et nad liiguvadki 24/7 koos ringi, aga nii see siiski polnud. Veetnud terve õhtu ühel majapeol, kus ta lõpuks diivanile ära kustus, jõudis kutt tagasi korterisse alles järgmise päeva lõunal. Leidnud esikust ainult ühe paari jalanõusid, mõistis Coop, miks ümbrus niivõrd vaikne on. Ketsid nurka lükanud ja nahkjaki kuidagi nagisse riputanud, jalutas ta esimesena kööki, et külmkapiuks lahti tõmmata ja sealt pakk apelsinimahla välja võtta. Tema pea tuikas kergelt eilsest, aga vähemalt oli pidu nauditav olnud ja mälulünki ka polnud, kuigi see hetk, millal ta magama vajus, oli Griffithsi jaoks siiski kergelt ähmane. Kui tüübile lõpuks kohale jõudis, et elutoas telekas mängib, jalutas ta koos mahlapakiga sinnapoole ja vajus juba hetk hiljem Kane'i kõrvale diivanile. "Millal sa üleüldse koju jõudsid?" uuris Cooper pilku telekal hoides, lonksates aeg-ajalt pakist mahla.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 10:19:36 GMT -8
Kuulnud kerget uksepauku, jäi Kane huviga ootama, kes ennast nüüd näole annab. Kui nähtavale ilmus Coop, kes polnud sugugi nii puhanud ilmega kui tema, siis tõi kutt kuuldavale ühe turtsatuse ja naeris enda sõbra üle. "Ma ei tea... kella nelja või viie ajal äkki?" pakkus Kane välja, sest täpselt ta küll ei teadnud. Ta lihtsalt polnud öösel sellisele asjale tähelepanu pööranud. "Sinu 'suurepärast' välimust arvesse võttes lõppes sinu pidu vist alles nüüd," mainis kutt ja kortsutas siis kergelt enda kulme, "kurat küll, Cooper, mitu korda ma pean sulle ütlema, et sa otse pakist ei jooks." Nad olid küll nüüdeks juba peaaegu aasta neljakesi ühes korteris elanud, aga vanad harjumused on rasked kaduma.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 10:27:10 GMT -8
"Kus teised on?" uuris Cooper kergelt pead raputades, sest peale nende ei paistnud korteris hetkel kedagi olevat. Ülejäänud tüübid olid ka eile õhtul välja läinud, aga see oli nende puhul tavaline, kui esinemist parasjagu polnud, olid kõik mööda linna laiali. "Tegelikult magasin end seal enam-vähem välja," parandas kutt Kane'i ja muigas kergelt, hõõrudes sõrmega oimukohta. Diivan pole muidugi sugugi nii mugav kui tema enda voodi, Coop tundis juba praegu, kuidas tema selg kergelt valu teeb, aga erilist tähelepanu ta sellele ei pööranud. "Ah, milleks nõusid ikka määrima hakata," turtsatas noormees, kui Kane jälle tema kallal pakist joomise pärast nokkima otsustas hakata. Nii oli palju mugavam ju.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 10:40:50 GMT -8
"Kust mina tean," kehitas Kane enda õlgu ja viis hetkeks pilgu telekale, kuigi sealt midagi erilist just ei tulnud. "Uuuu... suutsid ka lõpuks kellegi rajalt maha võtta?" küsis noormees kohe, sest tema jaoks oli ainuke mõistlik lahendus, et Coop lõpetas kellegi voodis ja magas seal peatäit välja. See, et tema semu lihtsalt kuskile ära kustus, ei olnud isegi võimalus. "Ütle nüüd järgmiseks, et miks me üldse nõusid peseme, kui me need kohe jälle ära määrime," lausus Kane iroonilselt ja lõi kerge hoobi vastu Cooperi pealage. Nad võisid vahepeal ikka täielikud poisikesed olla... "Muideks, sa võiksid duši all käia... või vähemalt hambaid pesta," mainis tüüp kerge turtsatusega.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 10:46:54 GMT -8
"Oled ikka sõber küll," muigas Cooper, kuigi ega ta isegi hetkel väga palju parem ei olnud. Ilmselt ilmuvad kaaslased siiski õhtuks välja, põhjust muretsemiseks küll polnud. "Äkki suutsingi," teatas kavalalt naeratades. Kane ei pea ju teada saama, et seda tegelikult ei juhtunud ja ta diivanile magama vajus. Erilist vahet polnud, varasematel pidudel oli Coop küll neiusid endaga voodisse meelitanud. Teise kuti kohta polnud mõtet küsimagi, tundus olevat ilmselge, et tal siin öösel külaline oli. Ei saa ju lasta raisku head võimalust, kui kõik korterikaaslased väljas on. "Kurat, miks ma ise selle peale tulnud ei ole," pööritas tüüp sõbra järgmise lause peale silmi ja oigas demonstratiivselt, kui järsku laksu vastu pealage sai. "Hiljem," teatas Cooper. Polnud selle asjaga nüüd nii kiire ka, praegu oli noormehel liialt mugav, et end jälle liigutama hakata.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 11:10:03 GMT -8
"Prsh, ega ma teie lapsehoidja pole, kuigi vahel jääb küll selline mulje... Mida te ikka ilma minuta teeksite," raputas Kane enda pead. Vahel tekkis küll tunne, et nad on Beverly Hillsi ainult pidutsema tulnud, sest muusikaga olid nad endiselt üsna samas kohas kui aasta tagasi. "Vau, Kane kiidab heaks," muigas noormees ja vaatas Cooperi poole, kellel oli küll eriti kaval naeratus suul. Ju siis läks õhtu neiuga hästi. "Sest sul on ainult ilus näolapp, aga selle taga pole suurt midagi," turtsatas Kane lõbusalt. "Olgu hiljem siis, aga me võiks millalgi kuttidega ikka muusikat ka rohkem tegema hakata. Me oleme peaaegu terve viimase nädala niisama istunud," mainis Kane nii muuseas. Ta tahaks ikka midagi saavutada ka selle bändiga, mitte lihtsalt terve elu pidutseda, kuigi olgem ausad, see oli hetkel päris hea tegevus.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 11:21:56 GMT -8
"Kuule, ära aja pada. Mida sa ilma minuta peale hakkaksid?" vaidles Cooper vastu. Pigem oli tema see, kes Kane'i kahe jalaga maa peal hoidis, et tüüp millegi rumalaga hakkama ei saaks, aga kui juba joomiseks läks, läks neil mõlemal mõistus rändama ja siis polnud kummastki teisele abi. Tegemist oli muidugi tühipalja nöökamisega, kõik neli kutti oleksid isegi endaga hakkama saanud, aga kambakesi oli igatahes kindlam. "Oli ta kena ka? Numbri said ikka?" uuris Coop seejärel muigega, vihjates neiule, kelle Kane endaga koju vedanud oli. Korduvates üheöösuhetes polnud ka mitte midagi halba, noormehel endalgi oli paar vastassoo esindajat, kellega tihemini linade vahele jõuti. "Ja sina oled muidugi sündinud geenius," turtsatas Griffiths tühja mahlapakki diivanilauale virutades ja toetas end vastu diivani seljatuge, sulgedes hetkeks silmad. "Mugavaks oleme läinud... Aga sul on õigus," pidi Cooper tunnistama. Päevad läbi pidutseda oli muidugi tore, aga nende bändi see väga edasi just ei viinud.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 11:43:05 GMT -8
"Elaksin lõpuks ometi õndsas rahus," lausus Kane ilmselgelt naljaga, sest rahulik elustiil ei läinud temaga isegi mitte kokku. Cooperiga koos suutsid nad ikka kõige suurepärasemate asjade peale tulla. "Ma ei läheks inetu neiuga voodisse," lausus tüüp ja vaatas Cooperile hetkeks veidral pilgul otsa, "mul pole vaja tema numbrit. Sellepärast neid üheöösuheteks nimetataksegi, Coop." Kane turtsatas ja raputas kergelt enda pead. Enamasti üritas Kane ühe neiuga mitte liiga pikalt mässama jääda, sest tüdrukud võisid kergesti asjast valesti aru saada ja kellel seda draamat vaja on. "Muidugi," noogutas Kane agaralt, kortsudades kergelt enda kulme, kui Cooper mahlapaki lauale virutas. See oli isegi pistu ehmatav. "Jah, peme enne midagi tegema, kui sa enda hääle täitsa maha jood," turtsatas Kane.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 12:02:31 GMT -8
"Ise ka usud? Sa ei saaks ilma minuta päevagi hakkama," ei jätnud Cooper järele. Tema oli ikka nendest kahest see täiskasvanulikum, kuigi aeg-ajalt oskas Kane samuti üllatavalt mõistlik olla. Praegusel hetkel kasvõi, kuigi sõbra hääles oli tuntav kerge naljatoon, ajas viimane siiski küllaltki asjalikku juttu. "Ma võin muidugi välja ka kolida," sõnas tüüp järgmisel õlakehitusega, kuid ei mõelnud enda sõnu muidugi kuigi tõsiselt. Korterijagamise peamine eelis oli see, et kõik kulud tehti omavahel poleks, üksi elades peaks tunduvalt rohkem maksma. "Kui sa nii arvad, ma olen endale tuleviku tarbeks mõne numbri ära salvestanud," ei leidnud kutt põhjust Kane'iga vaidlema hakata, aga kontaktide omamine on ka tore, kui ei viitsi klubisse järjekordset üheööseiklust otsima minna. "Haara kitarr, me võime kohe ka paar lugu teha," naljatas Coop häält puhtaks köhatades.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 12:13:42 GMT -8
"Prsh," tõi Kane vaid ühe turtsatuse selle jutu peale kuuldvale, sest see väljendas suurepäraselt tema arvamust selle kõige kohta. Muidugi kuna nad on suurema osa elust kahekesi olnud, siis nad võibolla ei saaks tõesti ilma teineteiseta hakkama. "Hahaa ja kuhu sa lähed siis? Eih, ma pean sul ikka silma peal hoidma. Muidu su vanemad võtavad mult pea maha," teatas noormees väga asjalikult. Pealegi neil oli tõesti neljakeis koos palju parem olla. Kui nad kõik üksinda elaksid, siis läheks ikka tunduvalt rohkem seda rahakest raisku. "Ma ei ole üldse üllatunud," muigas Kane. Kutile meeldis just see tüdrukute lantimise osa. see oli huvitav ja kunagi ei võinud teada, mida sellest välja tuli. Lõpuks kui tüdruk on käes, siis on eriti hea tunne. "Kuule, ma lasen sul siin paar duuri kuuldavale ja sa kisad, et su pea valutab," muigas Kane, kes võiks väga vabalt pilli haarata.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 12:26:48 GMT -8
Cooper võis küll selle olukorra üle nalja teha, aga tegelikkuses olid tema ja Kane põhimõtteliselt juba hällis koos mänginud ja elu ilma temata oli juba keeruline ette kujutada. Peamiselt seisnes omavaheline suhtlus küll teineteise kallal nokkimises ja koos muusika tegemises, aga vähemalt oli mõlemal võimalus kellegi poole pöörduda, kui mõni probleem elu ja surma küsimuseks ähvardab muutuda. "Tagasi Inglismaale?" turtsatas kutt pead raputades. Tal polnud siiski mingit plaani välja kolima hakata, aga kui see siiski mingil hetkel vajalikuks peaks osutuma, leiaks lihtsalt väiksema korteri ja koliks kogu oma elamisega sinna ümber. Kuigi palju asju tal siiski polnud, et neid ühe korraga ära ei jaksaks vedada. "Muidugi, Cooper ei saa ühtegi sammu teha, ilma et Kane tal silma peal ei hoiaks," naeris tüüp endiselt oimukohti masseerides. Valuvaigistid võisid olla küll paari sammu kaugusel, ometi oli Coop liiga laisk, et end hetkel liigutama hakata. "Kahtlen, et mu peavalu enam hullemaks saab minna," kommenteeris Griffiths silmi sinnapoole viies, kus nende kitarrid tavaliselt seisid.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 12:35:56 GMT -8
"Beverly Hillsist tagasi Liverpooli? Sellise halva otsuse suudaksid küll ainult sina teha," muigas Kane ja vaatas sõbra poole, kes on talle alati pigem venna eest olnud. Nad võisid nii palju lollitada, kui nad tahtsid, aga kui kummalgi neist peaks tõesti abi vaja minema, siis suudaksid nad väga tõsised olla. "Täpselt, sa oled asjast õigesti aru saanud," noogutas noormees ja asetas enda tühja tassi lauale tühja taldriku kõrvale. Hommikusöök oli söödud, nüüd võis päevaga pihta hakata. "Sa valuvaigistit oled võtnud?" küsis Kane turtsatusega ja ajas ennast diivanilt püsti, et enda kitarr võtta. Coop võib esialgu ainult enda häält kasutada... või kui ta enda pilli tahab, siis ajagu ennast ise püsti. Maandunud tagasi sohvale, lasi Kane sõrmedega üle pillikeelte, et veenduda kitarri hääles olekus. "Noh, mis sa mulle laulad, kuldkõri?" küsis Kane.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 12:43:43 GMT -8
"Jaah, ega ma teid ikka siia maha ei saaks jätta," arvas Cooper. Mida kolm bändiliiget ikka ilma neljandata teeksid? Nad tulid siia peamiselt muusika pärast, Liverpoolis poleks tal praegu suurt midagi teha, peale oma elu mahamagamise muidugi. Teisele poole ookeanit lennati siiski sellepärast, et bändist midagi asjalikku välja tuleks, kuigi neil on kuulsuseni veel pikk tee käia. "Ma pole enda magamistoas käinud, nagu sa ehk aru said," raputas kutt pead, sest valuvaigisteid hoidis ta tavaliselt enda öökapi sahtlis, kuhu oli praegu natuke liiga pikk maa minna. Jälginud pilguga Kane'i, kui too diivanilt tõusis, et kitarr haarata, sulges Coop taaskord silmad, kui sõbra sõrmed pillikeeltel maandusid. "Ma pole öelnud, et ma laulma hakkan," protesteeris ta vaikselt üht nende uuemat lugu ümisema hakates.
|
|
Deleted
Deleted
|
0 posts
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2015 13:16:19 GMT -8
"Jepp, mida me ilma oma ilusa näolapiga solisti ikka teeme. Kes meid ülejäänud kolme idiooti ikka vaatama tuleks?" läks Kane Cooperiga kaasa, endal lai muie huulil, mis hetkeks isegi naeruks üle läks. Eks see ole ju kõigile teada, et tänapäeva muusikamaailmas on sul vaja lisaks häälele ka välimust. Coop enda lokkide ja armsa näoga suudab neile kindlasti fänne tuua. "Kui sa mulle palju maksad, siis ma võin sulle need tuua," teatas kutt, sest päris mannetu oli tegelikult enda semu sellises pool pohmas olekus näha. Eriti kuna Kane'il endal oli päris hea olla. "Aga mina just ütlesin," sõnas Kane ja võttis selle sama loo pillil üles, mida Mike ümisema hakkas.
|
|