24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
Jun 2, 2015 10:27:15 GMT -8
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 13:23:44 GMT -8
"Küsin," kinnitas Elliot. Tal läks juba meelestki, et Bea pidi Gretcheni neile külla kutsuma. "Aeg-ajalt viitsib, aga üsna harva," oli mees aus. Gretchen väitis, et ta käed väsivad kiirelt ära ja Elliot sai täitsa aru. Ta ei tahtnud Gretchenit kurnata, Wyatt oli nõus tegema kõike, et tüdruk õnnelikuna hoida, seega mees pigem tellis massööri, kui lasi enda tüdrukul massaaži pakkuda. "Sul selleks nädalaks plaane on?" uuris Elliot tüdrukult. Loodetavasti tal ikka oli midagi, Beverly Hills oli liiga ilus, et toas istuda.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
She's not what she seems.
|
Nov 1, 2017 9:52:52 GMT -8
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 13:35:10 GMT -8
Beatrizil oli samuti Gretchen meelest läinud, neidis üritas Ellioti tüdruksõbrale mõelda nii vähe kui võimalik, et mitte oma tuju sellega rikkuma hakata. Kasuvend polnud vist siiamaani taibanud, et tema ja Gret omavahel just kõige paremini läbi ei saa, aga millalgi saab ta sellest loodetavasti ikka aru. "Noh, peale selle, et sa mind nüüd reedeks peole kutsusid kindlaid plaane küll ei ole, aga pole välistatud, et neid veel tekib," vastas Bea küsimusele. Vägagi võimalik oli, et Faith ja Roselyn või Jayden spontaanselt millegagi lagedale tulevad.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 13:41:27 GMT -8
Isegi kui Elliot teaks, et neiud ei saa omavahel hästi läbi, ei saaks ta põhjusest aru. Gretchen oli elavaloomuline tüdruk, kes ei öelnud ühestki peost ära. Ta võis küll aeg-ajalt midagi välja öelda, mida võis tõlgendada halva naljana, aga ega ta õel ei olnud. Beatriz oli jällegi rahulik ja tasane, kes kõigepealt vist mõtles ja siis tegutses. Nad olid küll erinevad, aga kumbki ei olnud halb ega õel. Just seda Wyatt uskus. "Nii küll ei saa olla... Sa oled ju ilus tüdruk, kas sa ei taha endale Beverlyst mõnda kutti? Ma ei saa aru, kuidas sa vallaline oled, keskkoolis on just huvitav katsetada," vahetas Elliot teemat.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 13:45:34 GMT -8
Beatriz oli küll rahul, et Elliot teemat vahetas, aga sellega ta küll väga rahul ei olnud, mille kohta kasuvend nüüd uurima hakkas. "Mm... Sa seda Jaydenit tead? Ma vist meeldin talle, vähemalt annab ta seda pidevalt mõista, aga kahjuks tema mulle nii huvi ei paku. Ja ilmselgelt olen mina see, kes suudab ära armuda juba võetud inimesesse," selgitas neidis huulde hammustades, lootes mingil määral, et mees saab aru, kuhu ta oma jutuga sihib, aga samas oleks parem, kui ei saaks, sest siis läheks olukord ilmselt väga veidraks ära. Beale muidugi meeldis vallaline olla, selle juures ei olnud tema jaoks mitte midagi halba.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 13:50:11 GMT -8
Elliot kuulas tüdrukut. Mees hakkas midagi ütlema, aga pani suu sama targalt kinni. Kas Bea vihjas midagi selle lauselõpuga? "Kaua see inimene võetud on olnud? Kui lühikest aega, siis on veel lootust," üritas mees ääri-veeri uurida, kellest neiu räägib. Unisus oli kadunud, sest teema muutus huvitavaks. Wyatt võis muidugi ka metsa panna enda arvamisega, aga oli huvitav mõelda, et keegi on mehest huvitatud. Väike egobuust meeldis kõigile. Siiski arvas Elliot hetkel, et tüdruk rääkis mõnest klassivennast. "Kui jutt käib mõnest pinginaabrist või midagi, siis neid on küll lihtne võita, keskakutid on iga tšiki tähelepanust vaimustuses," lisas Wyatt.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 13:54:02 GMT -8
Kuulnud Ellioti küsimust, vaikis Beatriz paar minutit, üritades välja nuputada, kuidas sellele küsimusele nüüd vastata. "Ei ütleks, et väga lühikest aega. Ja ma väga ei usu, et ma talle huvi pakun," vastas neidis lõpuks. Miks peaks tema pakkuma huvi kellelegi, kelle elukaaslaseks on selline naine nagu Gretchen? Viimasest polnud ta endiselt kuigi heal arvamusel, aga välimust oli tal küll, seda pidi Bea tunnistama. "Ta ei käi ammu enam keskas," raputas tüdruk pead, olles nüüd juba üsna kindel, et on end sisse rääkinud.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 13:57:44 GMT -8
Elliot kergitas nüüd pead. Pikka aega? Äkki ikka Bea üritas talle vihjata? Nüüd oli esialgne meelitatus asendunud millegi muuga. Viimane lause vaid kinnitas seda, mida Wyatt arvas ja mees võttis neiu käest kinni ning keeras end toolil 90 kraadi, et vaadata paremini Beatrizi poole. "Bea, sa oled kena ja tore, aga ma olen Gretcheniga. Ma olen temaga peaaegu kaks aastat koos olnud," lausus mees pisut vabandaval toonil. Ta ei osanud midagi sellises olukorras ette võttagi. Nad elasid ometigi samas majas, kuidas see asi hakkab nüüd välja nägema? Elliot ei suhtunud kunagi tüdrukusse kui enda õesse, pigem oli ta üks tšikk, kes tuli siia elama ja oli täitsa normaalne inimene. Nagu vahetusõpilane või midagi sellelaadset. Mees silitas pöidlaga Bea käeselga, vaadates neiu poole.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 14:02:20 GMT -8
Beatriz võpatas kergelt, kui Elliot tal käest kinni haaras, et end ümber pöörata ja talle otsa vaadata. Tüdruk oleks tahtnud küll pilgu kõrvale pöörata, aga mingil kummalisel põhjusel ei suutnud ta seda. "Jah, ma tean, ma saan aru," sõnas Bea vaikselt ja raputas pead. Oli üsna ilmselge, et Eli armastab Gretchenit ja temal pole mingit võimalust. Ilmselt poleks ka siis, kui Greti silmapiiril poleks. "Unusta ära," teatas ta järgmisel hetkel oma kätt mehe peost ära tõmmates ja jalutas tagasi kööki, et leida üles latte, mille Eli talle enne teinud oli. Teinud paari lonksuga juba maha jahtunud joogile lõpu peale, virutas ta tassi kraanikaussi. Ta ei kujutanud ka enam ette, kuidas nad samas majas edaspidi hakkavad elama, sellest ei saanud ilmselgelt mitte välja teha.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 14:07:55 GMT -8
Elliot surus huuled kriipsuks kokku, kuid järgnes Beale. "Sellist asja ei unustata lihtsalt ära. Vaata, asi on selles, et me elame koos. Tegelikult sul vast ei ole mitte midagi erilist minu vastu, me veedame äkki liiga palju aega koos," pakkus mees välja. Ehk oligi selles asi? Kui nad rahulikumalt võtaksid üksteise suhtes, siis vast ei meeldiks Elliot nii väga enam Beale ka. Tass kraanikausis andis Wyattile märku, et asjad olid pahasti. "Sa oled tõesti tore inimene, sinu jaoks on ka keegi olemas, trust me," lisas mees, nööpides enda särki kinni. Ilmselgelt jäi nüüd õhtune massaaž ära, kahju.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 14:13:01 GMT -8
Beatriz ei tahtnud küll Elliotile hetkel otsa vaadata, aga otseloomulikult tuli too talle kööki järgi. "Ma ei tea! Võib-olla me veedame liiga palju aega koos, aga kui see sind nüüd häirima hakkab, võid ju oma Gretcheni juurde kolida," turtsatas neidis pahaselt. Samuti võib ta hakata pidevalt oma toas olema, kui Eli ei taha, et nad kokku puutuksid ja ainult söögiaegadel alla tulemine võis tema puhul täiesti kõne alla tulla. Bea oli niigi eraklik inimene, kasuvend oli see, kes end talle peale surus ja koos aega tahtis veeta. "Kohanud ma teda igatahes veel ei ole," sõnas tüdruk käsi rinnal ristates.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 14:19:59 GMT -8
Elliot raputas pead, neiu ei saanud ikka millestki praegu aru. "Ma mõtlesin seda nii, et... Ma ei ole inimene, kellesse sinusugused tüdrukud armuvad. Sinu jaoks on paremad kutid olemas, sellised, kes ei ole minevikus igat Jessicat enda klassist magatanud. Ma ei ole üldse nii tore inimene, tegelikult ka," üritas Elliot selgitada Beale, miks ta on äärmiselt halb kutimaterjal. "Beatriz, sa oled 18, mine käi väljas, naudi elu," lisas Wyatt, astudes lähemale, et tüdruku käed rinnalt pisut eemale tõmmata. Mis ta seisab seal nagu vihane teismeline. "Ära nüüd nii ka ole," ütles mees vaikselt. Ime, et keegi selle peale üles ei ärganud.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 14:24:51 GMT -8
Beatriz raputas pead, suutmata endiselt rahuneda. "Ma ütlesin, ma suudan alati valedesse inimestesse ära armuda," sõnas tüdruk vaikselt, sest nii see siiski oli. Seda ei hakanud Bea siiski hetkel välja ütlema, mis mulje talle Elliotist jäänud oli, igaljuhul ei läinud see sugugi kokku sellega, mida mees talle praegu selgeks üritas teha. "Jah, ma olen 18, aga ma pole päris selline, nagu sa tahad, et ma oleksin. Tead sa üldse, milline ma Austraalias elades olin? Mul ei olnud sõpru, ma ei meikinud ennast, ma ei käinud pidudel ega joonud ja mul polnud selliseid riideid nagu praegu! Ma olin viimane luuser ja kõik kiusasid mind sellepärast," pahvatas Bea, rääkides piisavalt kiiresti, et kõik sõnad justkui ühte sulasid. Kui Elliot tema käed rinnalt ära tõmbas, toetas neidis need köögikapile, värisedes vihast.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 14:29:14 GMT -8
Noormees vaatas tüdruku poole, kes tundus nüüd nii haavatav. Seda eriti pärast sõnavõttu, kus ta väitis, et ta oli luuser. Selline tüdruk ei saanud olla kiusatav. "Bea, ma ei teadnud seda. Aga sa ei peagi jooma ja pidutsema. Meik on ka kuttide jaoks üsna ebaoluline," kinnitas Elliot. Tal hakkas tüdrukust tõsiselt kahju ja ta kallistas tüdrukut. "Kõik läheb paremaks, ma luban seda," lausus mees rahulikult. Tüdruk saab Elliotist üle ja leiab endale kellegi, kes on vallaline ja suurepärane Bea jaoks. Wyatt oli egiostlik peoloom, Beal ei olnud kedagi sellist enda kõrvale vaja.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 14:33:40 GMT -8
"Muidugi ei teadnud, kuidas sa saidki teada, kui sa ei ole üldse huvi tundnud," kehitas Beatriz õlgu, saades isegi aru, et ajas praegu üsna seosetut juttu, aga ta ei olnud hetkel võimeline selgelt mõtlema. Elliot polnud kunagi väga huvi tundnud, milline tema elu enne Ühendriikidesse kolimist oli, aga just selsamal põhjusel ta oligi elukohta vahetanud. "Okei, ma siis ei pea sinuga reedel peole tulema?" küsis neidis hetk enne seda, kui mees teda kallistas. Ta oleks võinud muidugi minna, aga parema meelega loeks oma toas raamatut või loeks filmi või kutsuks sõbrannad külla. Hetke kõhelnud, asetas Bea oma käed Elile ümber, oskamata kasuvenna viimase lause peale midagi öelda.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 14:38:10 GMT -8
"Bea, any guy would be lucky to have you," kinnitas mees vaikselt. Aga Ellioti süda kuulus hetkel Gretchenile ja Johnson ei osanud seda fakti ise muuta. Jah, neil oli tülisid, aga päeva lõpuks olid nad koos ja see luges ainsana. "Sa ei pea, kui sa ei taha. Muidugi on seal vallalisi kutte, kellega sa saaksid tantsida ja pidutseda, aga kui sa ei taha, siis ära tule," selgitas Wyatt. Ta ei teadnud, kuidas tüdrukutel käis see värk armumise ja kõigega. Elliot oli paaril korral korvi saanud ja siis läks ta kohe uut tšikki otsima, just nii lihtne ja loogiline asi oligi tema jaoks.
|
|