19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
She's not what she seems.
|
Nov 1, 2017 9:52:52 GMT -8
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 3:42:16 GMT -8
Beatriz hoidis barjääri enda ja inimeste vahel, keda ta veel väga hästi ei tundnud peamiselt selleks, et mitte haiget saada. Ajalugu oli talle õpetanud, et mitte kõik pole heatahtlikud, ometi aga lasi ta selle seina aeg-ajalt alla. "Üks tassike kuluks tegelikult ära küll," vastas Bea naeratusega Elliotile ja pööras end ümber, et veekeetjas olevat veetaset kontrollida, see uuesti täita ja seejärel käima vajutada. Koolipingis magamajäämine oli tema puhul muidugi välistatud, aga siiski oli ta tänu kasuvennale end täna erakordselt vara voodist välja ajanud. "Peole? Tahad mind klubisse vedada või?" turtsatas tüdruk Eli pakkumist kuuldes ja raputas oma pikki blonde juukseid.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
Jun 2, 2015 10:27:15 GMT -8
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 10:44:45 GMT -8
Noormees läks kohvimasinani. "Latte?" meenutas Elliot. Bea jõi vist tavaliselt lattet, kuigi Wyatt ei andnud enda pead ses osas. Ta ise armastas ka neid vahuseid kohvijooke, kus kohvi kange maitse kohe välja ei tulnud. Muidugi siin majas osteti kohvi kapslites, tavaline presskohv oli sinikraedele, Johnsonid hellitasid maitsemeeli millegi erilisemaga. "Mul tuleb ühe sõbra sünnipäev. Oled käpp?" uuris Elliot. Gretchen raudselt ei tahtnud tulla, talle üldjuhul ei meeldinud peod, mida pidasid Wyatti sõbrad.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 10:57:52 GMT -8
"Hmm, sa isegi oled minu kohta midagi meelde suutnud jätta," naeratas Beatriz, sest asjade selline käik oli talle muidugi meeltmööda. Ikka hea teada, kui keegi, kelle suhtes sa ükskõikne pole, suudab meelde jätta, kuidas sa oma kohvi jood. Latte oli tõepoolest neidise lemmik, mustalt ei kannatanud ta seda jooki üldse. Nende majapidamises siin tundus muidugi olevat korralik kohvikultuur, omamoodi oli Bea sellega juba ära suutnud harjuda. "Kui sa lubad, et ei jäta mind seal omapäi, võin tulla küll," andis tüdruk kasuvennale mingil määral nõusoleva vastuse. Omaette majas täis inimesi, kellest ta mitte kedagi ei tunne, poleks ilmselt just kõige toredam viis pidu pidada.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 11:08:47 GMT -8
"Ma olen sinuga peaaegu aasta koos elanud, varem või hiljem jäävad sellised asjad meelde. Ma tean ka seda, et sa sodid enda käsi, kui sa mõtled pingsalt. Ma tean, et sa mängid enda kulmudega hästi suvalistel aegadel ja sa tellid alati restoranis alkoholita mojitot," loetles Elliot ette asju, mis olid osake Beast. Tegelikult oli neid veel, aga kohe kargasid pähe just need kolm. "Super. See pidu on pisut eemal, ma mõtlesin autoga minna," lisas Wyatt. Ta tõmbas käega läbi juuste ja sasis neid kergelt. Mees oli väsinud, kuid mitte unine. Elliot ajas end rohkem sirgeks ja ta tundis kaelas valu, mis pani mehe nägu krimpsutama. Ta hõõrus ühe käega kergelt kaela ja õlga, tuli vist massaažis käia.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 11:13:49 GMT -8
Beatriz muigas kergelt ja noogutas seejärel. "Sa oled tähelepanelikum kui ma arvasin," märkis ta rahuolevalt. Mõnda neist asjadest polnud ta ise tähelegi pannud, olles selle tegevusega juba nii ära harjunud, et pidas seda enda puhul ilmselgeks ja isegi tavaliseks. Tema ja Elliot veetsid muidugi päris palju aega kodus koos, oli ilmselge, et sellised asjad silma jäävad. "Ja millal see pidu üleüldse on?" küsis Bea, sest sellest polnud hetkel kasuvend veel juttu teinud. Loodetavasti mitte päris täna õhtul, vaid mõnel muul päeval, aga Eli oli muidugi tuntud ootamatult plaanide pakkumise poolest. Hoidnud endiselt pilku noormehel, ei jäänud viimase näokrimpsutus talle sugugi märkamata. "Sa ilmselgelt veedad liiga palju aega oma laua taga istudes," pidi tüdruk tõdema, peas keerlemas mõte, kas Elliotile pakkuda, et ta tema kaela masseerib oleks liiga veider.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 11:24:56 GMT -8
Kutt kergitas kulmu, seda saatis ka üks muie. "Näed, ma võin ka üllatada," vastas mees näoga, mis ütles, et ta oli uhke enda tähelepanelikkuse üle. "Reede õhtul. Mingi üheksa ajal algab, aga enne kümmet ei ole küll mõtet kohale minna," arvas Elliot. Siis alles rahvas kogunes. Järgmise peale raputas kutt vaikselt pead. "Ma peangi aeg-ajalt massaažis käima, väidetavalt on mul nendel lihastel mingi häda, et kui ma natuke rohkem trenni teen, siis kohe hakkab üks jama pihta," selgitas Elliot. Ta oli eelmise päeva hommikul jõukas kolm tundi viitnud ja nüüd andis trenn tunda. Tuli mõni massöör otsida, kes hakkaks regulaarselt siin käima.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 11:32:52 GMT -8
"Ja sa tahad siis reede õhtul kindlasti oma kasuõega kvaliteetaega veeta või võin ma kellegi kaasa ka kutsuda?" uuris Beatriz. Noh, igaks juhuks, kui Elliotil tema seltskonnas igav hakkab ja kutt ta ikkagi hülgama peaks. Roselyn ja Faith olid palju suuremad peoinimesed kui tema ise, ühe või mõlemad neist võiks põhimõtteliselt ju endaga kaasa kutsuda. "Ma võin su kaela praegu ka natuke masseerida, kui tahad," pakkus Bea lõpuks, kui oli tema jutu ära kuulanud, leides, et see poleks siiski midagi veidrat, pealegi oli neidis juba Austraalias elades aeg-ajalt oma käsi teiste inimeste lihaste lõdvestamiseks käiku pidanud laskma.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 11:45:59 GMT -8
"No põhimõtteliselt võid küll kedagi kaasa võtta. Ise otsustad," ütles mees õlakehituse saatel. Tal oli üsna ükskõik, kas Bea võttis mõne sõbranna kaasa või ei. Põhiline on see, et Wyatt ei pea lõpuks kahe purjus teismelise järgi kantseldama. "See oleks täitsa tore küll," pidi mees nõustuma ning ta läks toolile istuma, et Beatriz saaks parema ligipääsu Ellioti kaelale. Mees nööpis mõned ülemised triiksärgi nööbid lahti, et see ei jääks ette. Üle riide oli kuidagi totter massaaži teha vähemalt Wyatti meelest, pealegi käisid kutid pidevalt särgita ringi.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 11:53:07 GMT -8
"Kui sa kardad, et pead purjus Beatrizi kantseldama hakkama, siis võin sulle kinnitada, et seda ei juhtu. Pigem äkki vastupidi," muigas neidis. Kui ta sinna peole tõesti minema peaks, lubab endale ilmselt ainult paar jooki nagu ikka ja midagi kanget vaevalt kurgust alla valama hakkas. Et ta väljas einestades peaaegu alati alkoholivaba mojito tellib peaks juba piisav märk olema. Järgnenud Elliotile, kui too toolile istus ja paar särginööpi lahti tegi, toetas tüdruk käed kuti kaelale, et seda vaikselt mudima hakata. "Kummaliselt vaikne on, selle aja peale võiks juba mingit liikumist olla," mainis Bea pilku kellale heites, sest tegu oli siiski esmaspäeva hommikuga, aga isast ega kasuemast polnud veel mingit märki.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 12:01:19 GMT -8
"Kui ma lähen autoga, siis ma üle paari õlle ei joo," oli mees kindel. Ta ei oleks tahtnud enda ilusale autole mitte ühtegi kriimu tekitada, selleks pidi aga kaine olema ja õlled kadusid tunni-paariga verest. Alkoholisisaldus oli jookides ju võrdlemisi madal. Kui Bea hakkas mehe kaela kallal tööle, langetas Elliot pea ja sulges silmad. See massaaž oli praegu nagu rusikas silmaauku. "Kõik magavad, nad on normaalsed inimesed," vastas mees kerge naeratusega. Nagu tema ja Bea oleksid ebardid. "Sa oskad täiega hästi massaaži teha," pidi Wyatt tunnistama.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 12:06:44 GMT -8
"Parem oleks," noogutas Beatriz, sest ta tahaks sealt peolt ikka elusana tagasi jõuda. Elliot paistis muidugi usaldusväärne olevat, neidis ei näinud küll mingit põhjust, miks ta peaks kasuvenna autosse istumist otseselt kartma. "Ma tulin nii vara voodist välja ainult sellepärast, et sa siin laamendama hakkasid," tuletas Bea meelde, käed endiselt Eli kaelal. "Mul on palju praktikat ka olnud," mainis ta lühidalt, kui kasuvend tema oskusi kiitis. Eks ta teadis ise ka, et massaaži hästi teeb, vastasel juhul ta seda välja pakkuma poleks hakanud.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 12:47:49 GMT -8
"Kahtled mu sõiduoskustes?" küsis mees muigega. Ta pidas end täitsa heaks autojuhiks, ühtegi õnnetust ta ei olnud korraldanud, küll sõideti talle ühel korral sisse, aga siis ei olnud ta üldse süüdi. "Ma ei laamendanud," vaidles mees vastu. Siis jäi ta aga vait, et massaaži nautida. "Sa oled ikka väga kuldsete kätega," lisas mees kerge mõminaga. Ta oleks parema meelega end kuhugi voodile visanud, siis oleks ta saanud seal vaikselt magama jääda, kui Bea Elliotile massaaži teeb. Sellise eluga harjuks väga kiiresti ära, laiskus tuleks küll kiiresti kontidesse.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 12:56:44 GMT -8
"Ei-ei, muidugi mitte," naeris Beatriz. Võrreldes mõne teisega, keda neidis liikluses näinud oli, sõitis Elliot tõesti hästi, kuigi aeg-ajalt kippus temagi ära unustama, et ei sõida tänaval üksinda. Beal oli muidugi hea rääkida, tema polnud ise autot juhtima veel pääsenudki, kuigi tegeles sellega, et varsti juhiload kätte saada. Kooli kõrvalt oli muidugi keeruline, aga lõpmatuseni ei saa sellega venitada. "Ega sa just väga vaikselt ka ei olnud," vastas tüdruk, kui Eli teatas, et ta ei laamendanud. Mehe õnneks oli ta juba varem üleval, muidu oleks ta ilmselt päris pahur olnud. "Ära sellega ära ka harju, ma pole alati nii heas tujus," teatas Bea. Täna oli ta kohe erakordselt lahke, aga asi võis olla selles, et oli hommik ja ta oli kindlasti puhanum kui õhtul pärast pikka päeva.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 13:00:08 GMT -8
Mees vaid muigas, hakkamata neiule vastu vaidlema. "Sa täna pärast kooli ei viitsi seda sama teha?" küsis Elliot. Kui ei, siis tuleb ikka massöörile helistada ja ta kohale kutsuda. Siia tooli võis lausa magama jääda. Elliot sulges silmad ja nautis tüdruku käsi enda kaelal ja kuklal. Ei tea, kas Elliot peab kunagi vastuteene ostutama? Elliot oli Gretcheni õlgu korduvalt mudinud, seega mingisugused oskused olid mehel ikka olemas. Eks see tunde järgi käib ja keegi ei saa väga kohutav masseerimises olla.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
Suhted
|
40 posts
|
4 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Beatriz Hope Sanders on Feb 10, 2015 13:18:05 GMT -8
Beatriz kehitas õlgu. "Küsi seda minult pärast kooli, kui ma siis väga väsinud ei ole," andis neidis üsnagi mitte midagi ütleva vastuse, aga raske oli ette ennustada, mis tujus ta täna õhtupoolikul on. Muidugi kui nii edasi läheb, nimetab Elliot ta enda isiklikuks massööriks ilma et Bea sellest isegi aru saaks, aga sellisel juhul hakkab ta ilmselt vastuteeneid nõudma. "Gretchen ei olegi nõus sinu kaela masseerima?" uuris tüdruk seejärel kasuvennalt ja muigas selle mõtte peale kergelt.
|
|