30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
I'm not like them, but I can pretend.
|
Jun 2, 2015 14:18:09 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on Jun 2, 2015 10:52:08 GMT -8
Kuulnud naise kinnitust, et see väike laps siin on tõepoolest tema tütar, ei teadnud Quentin enam, mida öelda või teha. Ta polnud veel mõelnudki sellele, mis saaks, kui tema tõepoolest Selena isaks peaks osutuma. Ja nüüd siis pidi mõtlema...See kõik tuli kuidagi liiga kiiresti. Läks peaaegu minut, enne kui mees oma kõnevõime jälle tagasi sai. "Miks sa seda mulle varem ei öelnud?" esitas mees ekskihlatule küsimuse. Quentini meelest polnud Sophial mingisugust õigust tõde varjata. Q süü oli ehk see, et ta naisega selle kahe aasta jooksul minimaalselt suhtles, teeseldes, nagu poleks Sophiat olemaski, aga see ei olnud vabanduseks midagi nii tähtsat rääkimata jätta. "Kui sa arvad, et ma pole huvitatud oma lapsest, siis küll eksid," teatas mees, üritades hääletooni võimalikult rahuliku hoida, et mitte välja näidata, kui vihane ta naise peale hetkel oli. Kas ta tõepoolest kavatses kunagi kellegi sellisega nagu Sophia abielluda? Uskumatu.
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
Aug 10, 2015 12:39:00 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on Jun 2, 2015 11:23:54 GMT -8
Sophia pilk püsis Quentinil, et viimase reaktsiooni näha. Ta oli kindel, et mees hakkab vastu vaidlema, et laps pole tema oma, kuid mitte midagi sellist ei juhtunud. Selle asemel sai ta hoopiski küsimuse, et miks ta sellest mehele ei rääkinud. "Ma sain sellest teada umbes kaks nädalat pärast meie lahkuminekut. Me pidime abielluma ja siis sa süüdistasid mind, et ma tahan ainult su raha. Kui ma oleksin sulle siis öelnud, et ma rase olen, mis sa arvad, mida sa öelnud oleksid? Seda, et ma valetan raseduse kohta? Oleksid nõudnud, et ma aborti teeksin? Oleksid süüdistanud mind, et ma jäin meelega rasedaks ning see on võimalus, kuidas ma sinult lihtsalt rohkem raha saaksin nõuda? Ma ei oleks suutnud neid süüdistusi taluda," põhjendas Sophia siis Quentinile, miks ta seda varjanud oli. "Ma korra kaalusin sulle enda rasedusest rääkimist.. Ma helistasin sulle kaks-kolm nädalat pärast lahkuminekut, kuid enne kui ma jõudsin sulle seda öelda, nõudsid sa, et ma su rahule jätaksin. Ja seda ma tegingi," rääkis Alayaya enda kunagisele kihlatule. Kui ta sai teada, et Quentinit ei jäta nende tütar külmaks, hammustas naine kergelt huulde. Quentin ei nõuaks ju lapse hooldusõigust endale, ega ju?
|
|
30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
I'm not like them, but I can pretend.
|
Jun 2, 2015 14:18:09 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on Jun 2, 2015 14:18:09 GMT -8
Kui naine rääkima hakkas, kuulas Quentin huviga, mida Sophial enda õigustamiseks öelda on. Järele mõeldes ei tundunudki nii loll põhjus, aga see ei tähendanud, et mees leebuda kavatseks. Tema tütar oli üle aasta ilma isata kasvanud. Vähemalt ilma oma õige isata, sest Q ei teadnud endiselt, kas Sophial on mingi uus mees tekkinud või mitte. Pärast Beverly Hillsist lahkumist hoolitses Quentin selle eest, et ükski uudis Sophia tegemiste kohta tema kõrvu ei jõuaks. Tagantjärele mõeldes aga ei tundugi see enam nii hea idee. "Kui see kõik nii oli, siis... ma vabandan. Oleksin pidanud su ära kuulama, aga olin selleks liiga vihane ja haavunud," selgitas nüüd Quentin omakorda ning libistas sõrmedega läbi juuste. Praegu oli selline hetk, mil mees oleks hea meelega sigareti järele haaranud, et pingeid vähemaks võtta, aga laps oli ju siinsamas. "Aga mis lapsesse puutub, siis ma tahaksin osaleda tema elus. See ei tähenda, et me sinuga peaksime hakkama perekonda mängima," jätkas mees, jättes hetkel mainimata, et kavatseb kunagi ka isadustesti teha. Mees oli küll üsna kindel, et laps on tema oma, aga on parem, kui vähimgi kahtlus vastupidise kohta hajub.
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
Aug 10, 2015 12:39:00 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on Jun 3, 2015 3:11:40 GMT -8
Kui Quentin ta ees vabandas, oli Sophia tõsiselt üllatunud. Ta ei teadnud, mida ta täpselt oodanud oli, kuid päris kindlasti mitte seda. Sophia naeratas korra kergelt ning viis pilgu sekundiks nende tütrele, kes vankris oma mänguasjaga mängis ja üllatavalt rahulolev oli. "Sa polnud ainus," nentis Sophia siis enda kunagisele kihlatule. Kui ta poleks mehe peale sellel hetkel vihane olnud, siis ilmselt oleks ta ratsionaalselt mõelnud ning mehele sellest ikkagi rääkinud. Samas mehe vihal oli samuti oma osa rääkimata jätmisel. Soph kartis mehe järjekordseid süüdistusi. Saanud teada, et Quentin tahab nende lapse elus osaleda, naeratas naine kergelt. Seda, et nad lapse tõttu peaksid hakkama perekonda mängima, Sophia isegi ei oodanud mitte. "Okei," nõustus naine Quentiniga. "Kas sa oled ajutiselt linnas või plaanid siia jääda?" küsis naine siis. Seda oli vaja teada, et edasisi plaane paika panna. Kogu see olukord oli naise jaoks veider. Ta polnud oodanud, et ühe päevaga järsku kõik muutub ning et Quentin selle kõige osas nii leebe on.
|
|