24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
Aug 10, 2015 12:39:00 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on May 31, 2015 7:56:44 GMT -8
Sophial oli täna vaba päev, seega ta otsustas selle päeva veeta enda tütrega. Ilm oli imeilus, mistõttu siseruumides ei tahtnud Alayaya viibida, seega ta otsustas parki minna. Parki jõudnud, lasi naine enda pilgul mööda parki käia. Ilusa ilma tõttu leidus seal võrdlemisi palju inimesi, kuid see Sophiat ei häirinud. Leidnud ühe vaiksema koha, laotas ta lina laiali, võttis enda tütre kärust ning pani ta linale seisma. Sophia otsis enda kotist välja ühe palli, mille ta õrnalt enda tütrele veeretas, kes sellele siis kilgates järele jooksis. Naise näole ilmus kerge naeratus kui ta enda rõõmsat tütart vaatas. Selenal on täielikult enda isa silmad, mistõttu meenus naisele võrdlemisi tihti Quentin. Naisel oli veidi kahju, et ta tütar peab ilma isata kasvama, kuid Sophia lootis, et ta saab sellega ka üksi hakkama. Oli ta ju sellega siiani hakkama saanud. Okei, tema vanemad ning õde olid suureks abiks ning ilmselt nende abita poleks Soph sellega hakkama saanud. Jah, raseduse algul oli naine isegi kaalunud aborti, kuna tema kogu senine elu lagunes kokku, kuid praegu ei kujutaks ta ette kui tal Selenat ei oleks. Alayaya tütar jooksis Sophia juurde ning viskas palli talle. Pall lendas küll mööda, kuid Sophia sai selle vaevata kätte ning veeretas palli taas enda tütrele, kes rõõmsalt sellele uuesti järgi jooksis.
Ot: Quentin
|
|
30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
I'm not like them, but I can pretend.
|
Jun 2, 2015 14:18:09 GMT -8
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on May 31, 2015 9:32:14 GMT -8
Quentin oli paari nädala eest Beverly Hillsi tagasi kolinud, sest mured firmaga hakkasid järjest kuhjuma. Oli aeg nendega tegeleda. Muidugi käis mees aeg-ajalt oma ema külastamas, kuid põhiselt viibis ta siiski sellest linnast eemal. Tagasitulek mõistagi tähendas riski, et Quentin oma eksiga jälle kokku juhtub, aga lõpmatuseni ei saa mees ennast Sophia eest peita. Hetkel, mil mees pärast ärilõunat läbi pargi kodu poole jalutas, polnud tal Sophia mõtteski, kuni viimane end ise nähtavaks tegi... Korraks mees kahetses, et oli autoga sõitmise asemel kõndimise kasuks otsustanud, aga mis seal ikka, sest nad oleks Sophiaga nii või naa kunagi jälle kokku põrganud. Sellest, et naisel mingi laps kaasas oli, ei teinud Quentin suurt numbrit. Mees ei arvanudki, et tegu on tema lapsega. "Pole sind ammu näinud. Kuidas elu läheb?" otsustas Q naist siiski viisakusest tervitada, kui viimase pilku endal peatumas nägi. Quentin tegi näo, nagu oleks ta naisest täielikult üle saanud, kuna ei soovinud jätta Sophiale muljet, et ikka teda taga nutab.
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on May 31, 2015 10:24:37 GMT -8
Sophia pühendus täielikult oma lapsele ning alles siis kui Selena palli neist eemale viskas ja sellele järgi jooksis, lasi naine enda pilgul ringi käia. Alayaya süda jättis ilmselt löögi vahele kui ta liigagi tuttavat nägu nägi, kes teda üllataval kombel ka kõnetada otsustas. Ta oli teadnud, et Quentin lahkus linnast pärast nende lahkuminekut, mistõttu mehe kohtamine oli võrdlemisi ootamatu. Ka Selena nägi meest, mille peale ta sõna "emme" kuuldavale tõi ning Sophia selja taha peitu jooksis, et siis enda joaks võõrast meest sealt piiluda. "Sellest on tõesti kaua aega möödas," nõustus naine kui ta oli saanud pool sekundit end koguda. Sophia ei teadnud, kas Quentin suutis kokku panna, et Selena on tema laps ning naine isegi ei teadnud, kas ta tahaks, et mees sellest teada saaks või mitte. Mingi osa naisest oleks seda kindlasti tahtnud, kuna unistus ideaalsest perekonnast oli tal endiselt alles, kuid Sophia tõesti kartis, et mees võib hoopiski lapse hooldusõiguse endale nõuda. "Mul läheb hästi," andis naine Quentinile võrdlemisi napi vastuse. Jah, tal läks tõesti hästi. Pärast lahkuminekut polegi tal veel nii hästi läinud kui praegu. "Ma arvasin, et sa lahkusid Beverly Hillsist," mainis naine siis enda kunagisele elukaaslasele, kellel ta oma tumedate silmade pilku hoidis.
|
|
30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
|
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on May 31, 2015 11:08:19 GMT -8
Quentini üllatus Sophiat lapsega näha olnuks suurem, kui temani poleks jõudnud jutud, et naine on vahepeal emaks saanud. Ilmselt elab Sophia nüüd ka teise mehega koos. Ja tõenäoliselt on sellel tüübil ka paks rahakott, sest vähemaga naine ju ei lepiks... "Jah, koguni nii palju aega, et sina oled jõudnud lapsegi saada," noogutas Quentin, kui oli naise sõnu kuulnud. "Kes siis õnnelik isa on? Las ma ennustan... mingi uus rikas tüüp, kelle raha peal sa kogu oma ülejäänud elu elada kavatsed," jätkas mees, suutmata ennast tagasi hoida. Kurat. Ta oli ju endale lubanud, et ei näita armukadedust välja, aga nüüd läks täpselt vastupidi. Seda, et naisel hästi läheb, ei hakanudki Quentin kommenteerima, sest ilmselgelt läks, kui ta endale uue ülalpidaja on leidnud. Sophiat üksikemana ei osanud Q isegi mitte ette kujutada. "Nagu näed, siis tulin tagasi," ei kavatsenud mees pikalt tagasituleku põhjuseid lahti seletada. Pealegi oli ta üsna kindel, et see vestlus jääb neil lühikeseks.
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on May 31, 2015 11:57:13 GMT -8
Sophia hammustas mehe jutu peale kergelt huulde. 'Jah, aga ma pole ainus, kes lapse sai,' mõtles naine. Alles nüüd sai ta aru kui väga ta tegelikult tahaks Quentinile tõtt öelda, kuid see tahtmine kahanes tunduvalt kui ta kuulis mehe edasist juttu. Mehe sõnad tegid naisele tunudvalt rohkem haiget kui talle oleks meeldinud tunnistada ning ta kergitas kulme mehe jutu peale. Ta oli omal ajal tõesti meest armastanud ning isegi kui alguses oli kõige ligitõmbavam asi mehe raha, siis pärast Sophia sellest nii väga ei hoolinudki, kuigi ega ta sellest ära ka ei öelnud. "Mida kuradit sa endale lubad praegu? Su süüdistused ei vastanud tõele kaks aastat tagasi ning ei vasta ka praegu, seega hoia need endale," lausus Sophia jahedamalt kui ta oleks uskunud end suutvat. Parim tõestus sellele, et ta ei jahtinud mehe raha oli see, et ta ei nõudnud alimente.. Järjest rohkem lootis naine, et Quentin ei saa mitte kunagi teada, et Selena on tema tütar. Mehe süüdistused rikkusid Sophia tuju, mistõttu ta isegi ei küsinud Q käest, miks viimane linna naasis. Kurat! Ta oli arvanud, et ta oli mehest ning tema kunagistest süüdistustest üle saanud, kuid mehe nägemine ja ta sõnad tõid kõik tunded tagasi. "Sa oled lihtsalt uskumatu. Sa näed mind esimest korda pärast kahte aastat ja siis see on põhimõtteliselt esimene asi, mida sa mulle ütled," lausus naine pearaputusega ning tõusis siis püsti, võttis tütre sülle ning viis tumedate silmade pilgu oma lapse isale.
|
|
30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
|
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on May 31, 2015 12:39:04 GMT -8
Sophia nähvav vastus üllatas meest, aga Quentin üritas seda võimalikult vähe välja näidata. See veel puudus, et nad uuesti tülitsema hakkaksid. Polnud nagu erilist põhjust enam, sest paariks neid nimetada ei saa. "Ära tule mulle väitma, et raha sind vahepeal külmaks on jätnud, sest seda juttu ei usuks ma kunagi," teatas mees rahulikul toonil. "Muide, sa ei vastanud mu küsimusele," lisas Q, kui talle meenus, et Sophia polnud selle väikese tüdruku isa nime veel kuuldavale toonud. Või on tegemist hoopis tema enda lapsega? Viimasest mõttest oma peas ei suutnud Quentin kuidagi lahti saada, aga ta ei julgenud naiselt otse küsida, kas tegemist pole äkki tema lapsega. Eitav vastus tundus Quentini jaoks liiga tõenäoline. Vaevalt temast niipea isa saaks. Pole isegi sellist naist kuskil, kellega Q perekonna luua tahaks. "Mida ma sinu arvates siis sulle ütlema peaksin?" uuris mees, ristates käed rinnal. Kuna tal oli oma triiksärgil varrukad üles kerinud, tuli teiste tätokate seas nähtavale ka Sophia hüüdnimi, mille Quentin välja mõtles ning kunagi lolli peaga oma paremale käele tätoveerida lasi.
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on May 31, 2015 12:52:33 GMT -8
Mehe lause peale oleks Sophia Quentinile ilmselt kõrvakiilu virutanud, kuid tal oli Selena süles ning oma tütre ees ei tahtnud ta draamatsema hakata. Ta tütar oli niigi segaduses praegu toimuvast ning see ei meeldinud talle. "Õnneks ei huvita mind sugugi see, mida sa usud või mitte. Ma ei olnud sinuga koos vaid su raha pärast ning ma tõesti armastasin sind. See, et sina otsustasid uskuda enda sõprade juttu rohkem kui minu oma, oli juba sinu valik," rääkis Soph ning pani enda lapse vankrisse, andes talle ühe mänguasja mängimiseks. "Miks sind peaks huvitama, kes selle lapse isa on? See ei puutu kohe üldse sinusse. See on minu elu ja minu otsused ning sul pole vähimatki vajadust seda teada," lausus Alayaya. See oli ilmselt suurim vale maailmas. See laps puutus vägagi Quentinisse, kuid sellel päeval kui ta Sophia enda juurest minema ajas, oli päev, kui ta Sophia silmis kaotas igasuguse õiguse selle lapse olemasolust teada saamiseks. "Ma ei tea, mida sa mulle ütlema peaksid. Ilmselt kui sul oli lootus minuga natukenegi normaalselt läbi saada, siis igatahes mitte seda," lausus Sophia, tumedate silmade pilk Quentinil. Naise pilk jäi püsima seejärel mehe tätoveeringul, mis oli endiselt alles. See tuli naisele tõelise üllatusena ning ta hammustas kergelt huulde, et naeratust tagasi hoida.
|
|
30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
|
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on May 31, 2015 13:38:52 GMT -8
"Olgu, aitab. Ma ei taha sama juttu jälle otsast peale kuulama hakata," lausus Quentin tüdinenult. Sellel, kas Sophia ajas kunagi tema raha taga või mitte, polnud praegusel moemendil enam tähtsust. Mehe pilk libises korraks ketile, mis oli vankri küljes. Sellelt võis välja lugeda nime 'Selena'. Kas Selena polnud mitte nimi, mis Quentini ja Sophia jutust kunagi läbi käis, kui nad tulevastele lastele nimesid mõtlesid? Pidi olema! Mälu ei saanud ometi meest petta. "Kui sa ei taha seda nime välja öelda, siis ära ütle. Aga ütle vähemalt sedagi, kas ma tunnen teda?" jätkas Quentin, sest uudishimu oli liiga suur. Võib-olla poetab naine kogemata mõne vihje, mis selle mehe isiku välja annab. Loota ju võis. "Ja miks sa talle just Selena pidid nimeks panema?" tuli Quentinilt kohe ka järgmine küsimus. Miski selle lapse juures ei andnud mehele rahu, sest miks ta muidu nii palju küsimusi esitas... "Ma kahtlen, et me veel kunagi hästi läbi hakkame saama," tunnistas mees ausalt, kuna isegi see, et ta Sophiaga praegu suhtles, polnud tegelikult ette planeeritud. Ta oleks võinud lihtsalt viisakusest naisega mõne sõna vahetada ja oma teekonda jätkata, kuid ometi jäi siia vestlust arendama. Miks küll?
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on May 31, 2015 14:58:49 GMT -8
"Ja ometigi tõid selle sina jutuks," mainis Sophia ning viis pilgu sekundiks nende tütrele, et siis uuesti Quentinile otsa vaadata. Kui mees ikkagi lapse isa tahtis teada, lasi naine kiiruga peast läbi mõned potentsiaalsed mehekandidaadid. Kui ta Quentinile nime ei ütleks, hakkaks viimane ilmselt liiga palju uurima, seega kõige lihtsam variant oli öelda ühe mehe nimi, kes potentsiaalselt võiks Selena isa olla. "Elliot Johnson," lausus Sophia välja ühe nime, kuid juba hetk hiljem ta kahetses seda. Viimase info kohaselt oli Elliot ju suhtes ning vaevalt mees väga õnnelik oleks kui saaks teada, mida Soph Quentinile öelnud oli. Samas Elliot ta kunagise keskkooli kallimana ju sobiks küll.. Tuli loota, et Elliot väga kurjaks ei saa. "Oled rahul nüüd?" tahtis Sophia teada kui ta käed rinnule pani ja kergelt huulde hammustas. Kas Quentin jääb seda uskuma ja loobub edasi uurimast? Tuli loota, et jah. "No jumal! Miks ma ei võinud talle Selenat nimeks panna? Ma leian, et see on MINU vaba valik, mille ma ENDA lapse nimeks panen," lausus Sophia siis, rõhutades et tegu on tema lapsega. Nüüd juba naine kahetses veidi, et ta oli valinud nime, mile nad kunagi mehega koos olid välja valinud. Algselt oli see tundunud hea mõttena, kuna siis oleks lapsel ka midagi enda isast. Naine oli ju enda perekonnanime tütrele andnud. "Ja miks sa siis siin oled ja minuga räägid? Ootad veel võimalusi mind solvata?" nõudis Sophia siis.. Kurat noh! Nad olid koos nii õnnelikud olnud.. Kõik oli nii hea ning alles nüüd jõudis talle kohale kui väga ta meest igatseb.
|
|
30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
|
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on Jun 1, 2015 10:54:11 GMT -8
Naistega pole mõtet vaielda, sest lõpuks peab mees ikka alla andma, olgugi et temal õigus on, seega Quentin lihtsalt vaikis, et mitte olukorda veel hullemaks muuta. Kui aga Sophia lapse isaks Elliot Johnsoni nimetas, hakkas mees naerma. Jah, Quentin teadis, et Sophia ja see näitleja olid kunagi paar, aga mõni detail ei klappinud kohe üldse. "Seesama Elliot Johnson, kes varsti abielluma hakkab? Nalja teed?" ei suutnud mees oma ekskihlatu sõnu uskuda. Johnsoni kihlus mingi blondi neiuga, kelle nimi Quentinile hetkel meelde ei tulnud, oli hiljuti mitme ajalehe esikaaneuudis. Isegi Q teadis selliseid asju, olgugi et kõmu teda tegelikult ei huvitanud. Samas ei olnud Quentinil võimalik tõestada, et Sophia valetab. Äkki oligi too laps Ellioti oma, aga tüüp otsustas hoopis teise tibiga pesa punuma hakata... "Ma ei öelnud, et sa ei tohi, aga maailmas on nii palju erinevaid nimesid, mille seast valida," püüdis Quentin seletada, miks see nimi teda natuke häiris. Nüüd on igatahes välistatud võimalus, et Quentin kunagi oma lapse Selenaks nimetab, kui ta kellegagi tütre saama peaks. "Ma ei ole siin selleks, et sind solvata. Miskipärast näed sina igas mu sõnas rünnakut," laiutas mees käsi. Enda arust polnud ta midagi nii väga solvavat öelnud, aga ju siis sai Sophia asjast teisiti aru.
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on Jun 1, 2015 11:30:53 GMT -8
Sophia ei teadnud täpselt, millist reaktsiooni ta mehelt ootas kui ta oma lapse isaks Elliot Johnsoni nimetas, kuid naermist naine päris kindlasti ei oodanud. Millegi pärast tegi kogu see olukord naisele haiget. Tema lapse isa seisis tema vastas ning selle asemel, et talle tõtt öelda, oli Alayaya hoopiski mehele Ellioti nime öelnud. Ja Quentin ei saanud ise ka aru, et tegelik lapse isa on tema. Ellioti kihluse oli naine ära unustanud ning ta otsustas mehele valetamise lõpetada. Pealegi naine ei tahtnud, et Elliotile mingid jamad tuleks tema tõttu kaela. Sophia vaatas Quentinile otsa ning naise varasem ärritus asendus kurbusega. "Ja sa ei saagi aru," lausus naine siis vaikselt ning raputas endamisi kergelt pead. Ta oli tõesti arvanud, et kui Quentin nende last näeb, siis saab ta aru.. Naine keeras enda endisele kihlatusele selja ja astus sammu vankri poole, et lahkuda, kuid keeras end siis hetk hiljem uuesti mehe poole, tumedate silmade pilgu Quentinile viies. "Kui vana sa arvad, et ta on?" tahtis Sophia siis teada ning ärritus mis naise hääles varasemalt oli, oli nüüdseks täiesti kadunud. Ta ei tahtnud mehega võidelda ning Quentinil poleks ju mitte mingit õigust lapse täielikku hooldusõigust endale nõuda.
|
|
30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
|
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on Jun 1, 2015 11:53:11 GMT -8
"Millest ma sinu arvates peaks aru saama?" esitas mees Sophiale küsimuse. Lapsele peale vaadates pole ju kuidagi võimalik kindlaks teha, kelle oma ta on. Seni oli Quentin arvanud, et Sophia kohe pärast nende lahkuminekut endale uue mehe otsis ning tollel endale ka lapse teha lasi. Tundus palju loogilisem stsenaariumist, et laps tema oma on. Vastasel juhul oleks Sophia kindlasti Quentinile sellest pärast raseduse avastamist rääkinud ning hiljem ka alimendid selga ajanud. Kuna seda naine ei teinud, siis järelikult on laps kellegi teise oma... Nii töötas Quentini loogika. Kui Sophia talle selja keeras ja nähtavasti minema jalutama hakkas, ei liikunud mees paigalt. Ta ei saa ju Sophiat sundida endale tõtt rääkima. Naisel oli täielik õigus lahkuda, kui ta seda soovis, aga miskipärast mõtles Sophia ikkagi ümber. "Aasta ja mõned kuud, ma oletan? Mis siis?" vastas Quentin küsimusega. "Tahad sa nüüd väita, et laps on hoopis minu oma? Otsusta juba ära ükskord!" sai mees juba tigedaks. Miks see Sophia peab talle siin mingit mulli ajama? Öelgu parem otse välja.
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on Jun 1, 2015 12:23:30 GMT -8
Mehe esimese küsimuse peale ei vastanud Sophia mitte kui midagi. See laps oli Quentini oma - selles polnud isegi küsimust mitte, kuid ta ei olnud endiselt kindel, kas ta tahtis mehele seda öelda. Samas enam polnud tagasiteed. Kui mees ta peale tigedaks sai, kergitas Sophia üllatunult kulmi ning raputas siis enda pead. "Unusta ära, et ma üldse midagi sulle ütlesin," lausus Alayaya siis. Ilmselgelt oli see viga. Quentin ei usaldanud teda ning naine ei usaldanud enam meest. Kaks aastat tagasi olid mõlemad teineteisele liiga palju haiget teinud ning enam ei saanud seda ei muuta ega ka tagasi võtta. Ta arvas, et Quentinit ei huvitaks kui Selena oleks tema laps. Arvas mees, et Soso ajas ju ainult tema raha taga..
|
|
30-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
12 posts
|
1 like
|
|
|
Citizen
|
Post by Quentin Jacobson on Jun 1, 2015 15:21:15 GMT -8
Kui Q viimaks naisele otsese küsimuse esitas, ei suutnud Sophia ikka talle vastata, kas Selena on Quentini laps või mitte, mis pani mehe vaid ohkama. Ükskõik, mida ta ütleb või teeb, suudab Sophia selle peale ikka vihastada. "Ma ei kavatse enne lahkuda, kui sa ei anna mulle kindlat vastust," teatas Quentin kindlal toonil. Tõenäosus, et Selena siiski on tema tütar, tõusis mehe silmis märgatavalt, kui Sophia keerutama hakkas. "Vaata mulle otse silma ning ütle, et minul pole Selenaga mitte mingit seost, ning ma olen siit läinud," lisas mees oma eelnevatele sõnadele. Tavaliselt sai Quentin aru, kui Soph valetas, aga mitte alati. Nüüd jäi tal üle vaid loota, et sel korral räägib naine õigust.
|
|
24-aastane
|
11 posts
|
1 like
|
|
Citizen
|
Post by Sophia Alayaya Maplestone on Jun 2, 2015 2:27:24 GMT -8
Soophia viis pilgu korra nende tütrele ja siis Quentinile. Naise käsi liikus veidi kõrgemale, et üht enda paljudest kaelakeedest kergelt sõrmitsema hakata. Ta teadis, mida ta peab tegema, kuid see ei tundunud sugugi lihtne. Ta tundis end hetkel justkui väikse tüdrukuna, kes oleks valega vahele jäänud. Tegelikult ta polnud ju mehele valetanud. Okei, kui see Ellioti vale välja arvata.. Ta polnud lihtsalt mehele enda rasedusest rääkinud ja seda väga hea põhjusega. Naine hammustas tugevalt huulde, tumedate silmade pilk Quentinil püsimas. "Kui ma seda ütleksin, siis ma valetaksin," lausus Sophia siis vaikselt. "Ta on sinu tütar," lisas naine veel hetke pärast. Korras. Nüüd ta oli selle välja öelnud. "Sa ei pea tegema nägu nagu sa sellest huvituksid, seega sa oled vaba ja saad oma elu juurde tagasi minna nagu midagi poleks juhtunud," lausus Sophia, üritades väliselt näida külm ja rahulik, kuid sees käis tõeline emotsioonide virrvarr. Isegi naise käed kergelt värisesid. Ta tahtis, et Quentin nende tütrest hooliks ja teda armastaks, kuid naine oli iseendale kinnitanud, et meest see ei huvitaks. See tundus hea põhjusena, miks lapsest mehele mitte rääkida. Nüüd aga ta kartis mehe reaktsiooni. Kui Quentinit see uudis tõesti külmaks jätaks, siis poleks tegu enam sama mehega, kellega ta kaks aastat tagasi kihlatud oli.
|
|