24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
Jun 2, 2015 10:27:15 GMT -8
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 9, 2015 13:43:13 GMT -8
Elliot mõtles Kane'i sõnade üle hoolikalt järgi. Gretchen oli küll viimasel ajal eemalolev olnud, äkki ta tõesti pettis meest? Elliot läks Gretcheni juurde, et asjasse pisut selgust saada. Koputanud villa uksele, jäi mees vastust ootama, ilmselt ei olnud kedagi väga kodus, siis lukustati uksed, et mõned suvalised ei saaks sisse sadada. Wyatt lootis, et tüdrukul oleks mingisugune hea selgitus asja kohta. Ehk oli tegu ta sugulasega? Wyatt kandis heledat T-särki ja teksaseid, käes olid mehel autovõtmed, sest ühistransporti Johnson ei tunnistanud. Kui temasugune oleks bussiga sõitnud, oleks eliidiklassist ta automaatselt maha tõmmatud. Pealegi ei olnud selleks vajadust, auto oli olemas, kütus ka ilusti sees. Johnson koputas uuesti, kas mitte kedagi ei olnud tõesti kodus? Isegi mitte teenijat? OT: My boo
|
|
19-aastane; Senior
|
Ankeet
|
Suhted
|
28 posts
|
7 likes
|
I may be bad, but I'm perfectly good at it.
|
Jun 2, 2015 14:34:29 GMT -8
|
BHHS Student
|
Post by Gretchen Taylor on Feb 9, 2015 13:58:19 GMT -8
Gretchen istus parajasti teisel korrusel oma toas ning lakkis küüsi. Värviks oli ta sel korral roosa asemel valinud sinise, mis nägi isegi päris hea välja. Kuulnud, et mingi auto õuele sõitis, ajas näitsik end voodilt püsti ning kõndis akna juurde, et sealt välja vaadata ning asja uurida. Taibanud, et saabujaks oli Elliot, kandis Gret kiirelt lakki veel paarile viimasele küünele, sättis natuke peegli ees soengut ning kandis huultele ka uue kihi läiget, enne kui toast lahkus ning välisukse poole suundus. Maja oli hetkel veidralt tühi, tuli näitsikul endale tunnistada. Huvitav, kus kõik olid? Teinud ukse oma poiss-sõbra jaoks lahti, manas Gretchen näole võluva naeratuse. "Tere, kallis!" tervitas Gret noormeest teeseldud vaimustusega, vajutades järgmisel hetkel tüübi huultele ka suudluse. Seda, et Eli millegi üle muret tunda võis, näitsik kahtlustada ei osanudki. Kõik oli kõige paremas korras ju?
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 9, 2015 14:15:21 GMT -8
Mees naeratas neiule ja tundis siis kohutavat lakihaisu. "Värvid enda küüsi jälle?" küsis Elliot muigega pärast suudlust. Elliot tõukas ukse enda järelt kinni ja vaatas siis neiule otsa. "Kus sa viimasel ajal olnud oled?" uuris noormees üsna sõbralikul toonil. Tegelikult ta muretses päris korralikult, sest arvas, et Gretchen tahtis lahku minna või veel hullem, pettis kutti. See võimalus oli ka olemas, Taylor oli imeilus tüdruk, kindlasti jahtisid kõik mehed teda, aga Elliot pidi kindlustama, et Gretchen oleks vaid tema oma. Johnsonile ei meeldinud mõte, et tüdruk magaks või isegi suudleks kellegi teisega.
|
|
19-aastane; Senior
|
Ankeet
|
Suhted
|
28 posts
|
7 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Gretchen Taylor on Feb 9, 2015 14:30:12 GMT -8
"Jah, ma tean, et see lõhn sulle väga ei meeldi, aga kui ma oleks jäänud ootama, kuni see kaob, siis seisaksid sa praeguseni ukse taga," seletas Gretchen lõbusal toonil. Gret ei vaevunud varjamagi, kui suur eputis ta oli. Kui uks Eli järel sulgunud oli ning viimane talle ühe küsimuse esitas, ei osanud Gretchen endiselt ohtu näha. Vaevalt keegi tema salajastest käikudest midagi teada saab. "Põhiliselt oma sõbrannadega aega veetnud. Sarah läks hiljuti oma pikaaegsest poiss-sõbrast lahku. Sa ei kujuta ette, kui liimist lahti ta praegu on," sõnas näitsik ohkega. Jutt polnud küll otseselt vale, aga 24/7 Gret kohe kindlasti oma sõbrannat lohutamas ei käinud. Heal juhul mõned korrad nädalas said nad pärast kooli kokku, kuid seda ei pidanud Eli teadma. "Mis me teeme? Üles minu tuppa?" uuris blondiin, mis plaanid Elliotil siia tulla otsustades peas keerlesid.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 9, 2015 15:04:32 GMT -8
"Ma ei tohi siis su käsi nüüd järgmised pool tundi näppida?" küsis noormees naeratusega, vaadates neiu poole. "Sõbrannadega, jah? Oled siis ainult nendega olnud?" uuris Elliot järgmisena, hoides silmi ikka veel Gretchenil. Johnson oli pisut kahtlustav, Kane suutis mehe ebakindlust suurendada. Elliot mõtles viimasel ajal aina tihemini, et tüdruk oleks saanud iga kuti. Miks ta Elliotiga tahtis üldse olla? "Võib küll. Ma tahaks sinuga rääkida," oli Wyatt aus. Ta jälgis huviga Gretcheni reaktsioone, et mõista, kas tüdruk võis tõesti Ellioti selja taga mõne teise kutiga linade vahele ronida.
|
|
19-aastane; Senior
|
Ankeet
|
Suhted
|
28 posts
|
7 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Gretchen Taylor on Feb 10, 2015 13:52:12 GMT -8
"Ei, ma pole seda väitnud," vastas Gret muige saatel. Pealegi nii kaua küünelaki kuivamine ka aega ei võta, kuid ei tasu imestada, et Elliot seda teada ei pruugi. Mehed ju tavaliselt küüsi ei laki. Järgmine küsimus muutis aga Gretcheni valvsaks. Miski Eli hääletoonis andis Gretchenile alust arvata, et mees võib temas kahelda. "Peamiselt. Aga ka näiteks teiste koolikaaslastega ning inimestega väljaspool kooli. Sa ju tead, et mul on suur tutvusringkond. Täpselt nagu sul endalgi," selgitas Gret, hammustades endale kergelt huulde. "Olgu, lähme siis," noogutas blondiin, haaras Eli käest kinni ning juhtis noormehe varsti oma tuppa. "Millest sa rääkida tahaksid?" uuris ta, kui oli end voodiäärele istuma sättinud.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 10, 2015 14:05:05 GMT -8
Mees noogutas kergelt ning läks naise järel ta tuppa. Elliot istus Gretcheni kõrvale ja mõtles hetkeks, kuidas seda üldse sõnastada. "Sind nähti hiljuti ühte musta Mersusse istumas. Mingi kutt oli juhikohal ja noh... Jäi mulje, et teie vahel ei ole ainult sõprus. Pealegi ei ole sa mulle kunagi rääkinud, et sul oleks lähedasi sõpru, kes oleksid meessoost," selgitas Elliot lõpuks ära, miks ta nii tõsine oli. "Ja sa ei ole mu kõnedele ka eriti vastanud... Mis toimub?" küsis mees rahulikul toonil. Ta tõesti muretses, et tüdruk petab teda kellegagi ja noh... See oli kõige valusam löök ühele kutile.
|
|
19-aastane; Senior
|
Ankeet
|
Suhted
|
28 posts
|
7 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Gretchen Taylor on Feb 11, 2015 12:49:47 GMT -8
Kuulanud ära, milles on Ellioti tõsise hääletooni põhjus, vandus Gretchen mõttes selle info edastajat, kuid tema näoilme jäi samaks. "Must Mersu? Ma arvan, et tean, kellega tegemist on," sõnas Gret muretul toonil, justkui polekski tal midagi varjata. Kuna mingit väljamõeldud sõpra ei saanud Gretchen näiteks tuua, sest Eli teda niikuinii ei usuks, otsustas neidis mõne detaili kohta tõtt rääkida. "Minu eksil on must Mersu. Kuna me käime samas klassis, siis on üsna võimatu teeselda, nagu teda ei olekski olemas. Me üritasime sõbratasandil läbi saada, kuni ta tunnistas, et tal on minu vastu endiselt tunded. Ilmselt see oligi kord, mil mind tema autosse istumas nähti. Ma tean, et oleksin pidanud sulle varem rääkima, aga ma ei tahtnud, et sul oleks põhjust armukadedust tunda, sest minul jätkub silmi vaid sinu jaoks," rääkis blondiin pika jutu maha, mis vähemal tema arvates kõlas küllaltki usutavalt. Kui Eli peaks nüüd Justini käsile võtma, siis lasku käia. Gret oli oma eksi peale praegu niikuinii tige. "Ah, need kõned... Viimasel ajal on mulle mingid tüütused tundide ajal helistama hakanud. Pakuvad igasugust jama müüa. Panin telefoni vahepeal hääletuks, aga unustasingi selle nii, kuni inimesed kurtma hakkasid, et mind kätte ei saa. Nüüd ei tohiks sul minule helistades enam sellist probleemi tekkida," sõnas Gretchen, lubades endale mõttes, et on edaspidi hoolikam. Kui ta samamoodi jätkab, siis nii lihtsalt ennast enam välja ei keeruta.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 11, 2015 13:00:11 GMT -8
Elliot kuulas neiut ja tal ei jäänud muud üle, kui uskuda. "Ma saan aru, et ma olen nõme kutt, aga... Äkki sa ei üritaks siis enam temaga sõbrustada? Sest kui tal on pärast peaaegu kahte aastat ikka veel sinu vastu tunded, siis ma kardan, et need ei kao niipea ära. Pealegi siis ma ei pea armukadetsema," rääkis mees kerge naeratusega. Ta tõesti uskus enda tüdrukut, Gretchen oli ikkagi mehega juba poolteist aastat koos olnud. "Olgu. Hoia jah mobiili sees. Ma mõtlesin, et see on sul katki, peaaegu läksin juba uut ostma," lisas mees naeratusega. "Kusjuures tegelikult on isegi hea, et see sõpruse ja tunnete teema lauale tuli. Paar õhtut tagasi rääkisin ma Beaga," alustas Elliot pisut raskelt.
|
|
19-aastane; Senior
|
Ankeet
|
Suhted
|
28 posts
|
7 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Gretchen Taylor on Feb 11, 2015 13:12:57 GMT -8
"Ära räägi nii. Sa ei ole kohe kindlasti nõme kutt, sest vastasel juhul poleks ma sinuga koos," sõnas Gretchen mesimagusal toonil. "Olgu, ma püüan temast edaspidi võimalikult kaugele hoida," andis Gret Elliotile lubaduse, aga polnud kindel, kui kaua seda täita suudab. Isegi kui nad Justiniga tülitsesid, jooksis Gretchen varem või hiljem ikka tema käte vahele tagasi. Nüüd on aga probleem selles, et kutt ei taha enam number kaks olla ning käsib valida enda või Eli vahel. Majanduslikus mõttes oleks Elliot aga tunduvalt parem valik... "Ei ole mu telefonil midagi viga. Peaksin lihtsalt ise tähelepanelik olema," lausus Gret, olles endaga rahul, et olukord nii vähese pingutusega lahenes. Kuulnud aga Bea nime mainitavat, kortsutas Gretchen kulmu. Seda eite pole ta kunagi sallinud, olgugi et proovis Eli ees vastupidist teeselda. "Millest te rääkisite?" uuris näitsik, kuigi temas oli juba väike kahtlus olemas.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 11, 2015 13:19:53 GMT -8
Elliot naeratas selle peale ja andis neiule ühe põsemusi. Gretchen oskas ikka nii armas olla. See oli temast nii kena, et ta hoiab kutist nüüd eemale, ilmselgelt oli eksil mingisugune probleem, et ta ei saanud sellest aru, kui tüdruk oli võetud ja seda juba peaaegu kaks aastat. Elliot ei tahtnud kunagi number kaks olla, oleks ta sellest teadnud, oleks mees päevapealt suhte lõpetanud. "Noh... Ta ütles, et tal on tunded minu vastu. Aga ma selgitasin, et me oleme sinuga pikalt suhtes olnud ja et ma armastan sind," selgitas mees olukorda. Ta ei hoidnud peaaegu üldse saladusi Gretcheni eest. Noh, sõprade omasid ikka rääkima ei läinud. "Ta on tore tüdruk, ma usun, et kui ta laseks rohkem inimesi endale ligi, siis ta leiaks kedagi," arvas Wyatt.
|
|
19-aastane; Senior
|
Ankeet
|
Suhted
|
28 posts
|
7 likes
|
|
|
BHHS Student
|
Post by Gretchen Taylor on Feb 11, 2015 13:34:51 GMT -8
Gretchenil oli inimestega manipuleerimine alati hästi välja tulnud, kui jätta arvestamata Beatriz, sest viimasega tekkis kokkupõrge juba Bea esimesel koolipäeval. Kui Gretchen kuulis, et tegemist on Eli kasuõega, tõmbas ta ennast küll tagasi, aga sallima pole tüdrukud teineteist hakanud. Kuulnud Eli jutu lõpuni, selgus, et Greti kahtlustel oli tõepõhi all ning see idikas Bea jahtiski tõepoolest Ellioti. "Kusjuures ma kahtlustasin juba ammu, et tal sinu vastu huvi on," tunnistas blondiin. Bea polnud eriti osav oma tunnete varjamises. "Ma loodan, et edaspidi ta sulle külge lüüa ei ürita," lisas Gret, jäämata armukadetsemisega kitsiks. Tema ei pruugi ju Ellioti pööraselt armunud olla, aga Beatriz tüüpi kohe kindlasti endale ei saa. Ainult üle Gretcheni laiba. "Ma olen ise ka proovinud talle selgeks teha, et suhelgu inimestega, aga tundub, et ta pole väga seltskondlik," lisas näitsik, hoides ennast tagasi, et mitte silmi pööritada. Greil oleks nii palju negatiivseid omadussõnu Bea kohta, aga kui ta need kõik välja laoks, tekiks ilmselt tüli, sest mingil põhjusel kipub Elliot seda nõmedikku alati kaitsma.
|
|
24-aastane
|
54 posts
|
7 likes
|
|
Celebrity
|
Post by Elliot Johnson on Feb 12, 2015 12:06:17 GMT -8
Mees kergitas kulme. "Kust sa seda oskasid arvata?" uuris Elliot huviga. Mees ei pannud küll seda kuidagi tähele. Ehk olid naised siis kuidagi tundlikumad üldse sellistes teemades? "Ära muretse, me rääkisime. Ta on mõistlik tüdruk, ta sai minust kindlasti aru," lausus Wyatt rahulikul toonil. Bea oli piisavalt tark, et aru saada Elliotist. "Ta oli vist Austraalias veel tagasihoidlikum. Nojah, ega kõik ei ole meiesugused - valjud ja seltskondlikud," võttis mees enda jutu muigega kokku, käsi ümber Gretcheni. "Tead, kui Kane mulle rääkis, et sa petad mind, siis ma alguses isegi korraks ehmusin... Aga ma ei tea, miks ma üldse ta juttu kuulasin," lisas mees.
|
|