23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
This time, baby, I'll be bulletproof
|
Jun 29, 2015 14:00:05 GMT -8
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on Feb 8, 2015 11:35:52 GMT -8
Esmaspäeva varahommikul pärast fotosessiooni rannas ei viitsinudki Samantha kohe koju minna, vaid käis linna peal igal pool ringi. Oleks õhtu, oleks naine ilmselt klubis, aga praegu tuli siis muid tegevusi leida. Nii seadiski Sam oma sammud kaubanduskeskusesse, kust niisama endale riideid vaatas ja mõned uued kleidid ja kingadki ostis. Väljunud paberkottide ja kingakarpidega ühest suuremast poest, läks naine hoopis mahlabaari, et endale üks külm smuuti osta ja kuskile natukeseks maha istuda. Saanud külma joogi kätte, suunduski naine väljas asuvate laudade juurde ning asetas enda poekotid ja karbikesed maha, enne kui ühes lauas istet võttis ja oma smuutit nautis. Kuna päike paistis silma, tõstis naine enda pealael olnud päikeseprillid ette tagasi ning asetas ühe jala üle põlve. Praegu oli hea üksi laua taga istuda, sest keegi ei tulnud teda segama ka. OT: Jackie Thomson
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
Jun 2, 2015 11:57:30 GMT -8
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 8, 2015 11:59:50 GMT -8
Jackie pidi esmaspäeva hommikupoolikul koolis olema, ent õnneks algas nädal küllaltki hästi, sest väga palju neiul esmaspäeviti tunde polnud, ning juba lõuna paiku võis võis teda näha kaubanduskeskuses. Sinna polnud neiu siiski niisama raha laiaks lööma lainud, vaid oli kokku leppinud kohtumise oma õega, kellega nad juba paar kuud näost näkku kohtunud polnud. Jah, Jack teadis, et õde üritas emast eemale hoida, kuid neiu arvates oli see lihtsalt nõme käitumine. Aga katsu sa seda kellelegi nii põikpäisele selgeks teha nagu seda oli Caroline. Kohtuma pidid tüdrukud mahlabaaris. Sinna jõudnud, läks ja tellis Jaqueline endale ühe joogi ka, et mitte ootamisele kuluva aja jooksul niisama tühja istuda. Suundunud aga väljas asuvate laudade juurde, märkas Jack ühe laua taga tuttavat kogu ning pidanud hetke endaga aru, otsustas neidis minna ja Sami tervitada. "Tervitus," lausus Jackie neiule ning võttis siis istet. Nad olid tutvunud ühel paar kuud tagasi toimunud peol ning kui peomeeleolus suudeti hästi läbi saada, siis miks mitte ka niisama kainelt natuke suhelda? "Käisid shoppamas? Nende kottide järgi võiks arvata, et sa ostsid terve poe tühjaks," lausus tüdruk ning imes läbi kõrre oma külma jooki, viies seejärel pilgu mujale, et vaadata, ega tema õde juba kuskilt poolt ei saabu.
|
|
23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
|
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on Feb 8, 2015 13:20:45 GMT -8
Samantha rüüpas veidi veel enda külma jooki, kuid asetas vahepeal topsi lauale, et hoopis nutitelefon välja otsida ja enda instagrami ka üks kohustuslik update-pilt lisada. Nii, pilt klõpsatud, võis nutividina lauale asetada ning külma värskendavat smuutit edasi rüübata ja samal ajal end ümbritsevaid inimesi päikeseprillide tumedate klaaside tagant silmitseda, kuni lauda istus Jackie, tüdruk, kellega Sammie kunagi ammu pidu oli pannud. "Tsau," lausus naine tervituse vastu ning asetas joogitopsi taas korraks lauale. "Jah, ütleme nii, et mul oli nii vaba aega kui ka raha palju, aga poodi siiski tühjaks osta ei õnnestunud," vastas naine ning võttis päikeseprillid üldse eest, et need jälle pealaele asetada ja Jackiele otsa vaadata. "Kust sa siis nii vara välja ilmusid?" uuris ta, sest kas tüdruk mitte koolis ei peaks olema.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 9, 2015 6:44:39 GMT -8
Jackie ei teadnudki päris täpselt, miks ta praegu Sami juurde oli läinud. Ilmselt arvestas ta lihtsalt sellega, et kauaks ta tema juurde niikuinii ei jää, varsti pidi ju Jackie õde ka ehk saabuma... Kuid natuke võis ju ikka juttu ajada. Ehk saab isegi kutse mõnele järgmisele peole, kes teab? "Raske uskuda, et sinna poodi pärast sind veel midagi jäi, aga kui sa seda väidad, siis ma usun," kommenteeris Jack kergelt muiates ja jõi veel natuke oma mahla. "Kool ei ole päris selline vangla, kus õpilased hommikust õhtuni istuvad, muide. Mul lõppesid tunnid juba ära ja siin ma nüüd olen," kehitas neiu õlgu. "Tegelikult peaks ma varsti oma õega kokku saama, aga teda ei paista veel...," lisas Jackie ja vaatas korra veel ringi. Eip, Caroline'i polnud endiselt näha. "Ja kui ma sind siin nägin, siis mõtlesin, et tulen ja ajan veidi juttu...," lausus Jack, kuid just siis, kui ta oma lause oli lõpetanud, tegi tema telefon häält ning võtnud mobiili kotist välja, võttis neidis hetke aega, et saabunud sõnum läbi lugeda. "Hmh, paistab, et mu õde tühistas just meie plaanid. Viis minutut enne seda, kui me oleks pidanud kokku saama!" sõnas Jack järgmisel hetkel pisut pahaselt, kuigi ega ta Samilt selle kohta erilist reaktsiooni nüüd ei oodanudki. Pigem lausus ta seda rohkem endale.
|
|
23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
|
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on Feb 9, 2015 7:41:30 GMT -8
"Kui ma tahaks seda poodi tühjaks osta, oleks ma autoga tulnud ja autole järelkäru veel võtnud," lausus Sammie ning rüüpas enda külma jooki, mis vaikselt otsagi hakkas saama. Kaua polnudki naisel plaanis sinna päikese kätte muidugi istuma jääda, kuigi ikka tuli mõelda, mida edasi teha. Enne õhtut väga klubidesse ei lähe ju. "Seda on raske uskuda, sest minu ajal oli küll kool vangla, kust enne õhtut minema ei saanud," turtsatas naine, kuigi lõpetas kõigest viis aastat tagasi. Ehk olid ajad ikkagi nüüd muutunud. "Nojah, nii palju siis sellest. Mis sa edasi teed?" uuris Sammie, kui kuulis, et Jackie õde oli plaanid ikkagi viimasel hetkel tühistanud. Nõme, kui inimesed alt ära hüppavad.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 9, 2015 9:02:42 GMT -8
"Käe otsas oleks kogu kaupa vist tõesti natuke raske koju vedada," arvas Jackie ning noogutas mõtlikult. Ei teagi tegelikult, miks peaks keegi tahtma poodi täiesti tühjaks osta. Siis saaks ju mitu ühesugust riideeset, mis oleks ehk erineva suurusega, kuid muidu samad. Eksperimendi mõttes oleks see ehk isegi lahe, aga samas üsna mõttetu. "Ega meid reaalselt seal keegi kinni ei hoia. Mõni tund võib küll natuke piinav olla, kuid alati on ju võimalus enne päeva lõppu ära tulla," lisas näitsik õlgu kehitades ja naeratas kergelt. Ise Jack just väga tihti pausi ei pannud, kuigi mõnikord tuli seda ikka ette ka. "Ilmselt vaatan veel poes ringi või jalutan koju.. erilisi plaane mul küll pole," vastas Jack seejärel ning pani oma telefoni ohke saatel tagasi kotti. "Ja mis sa ise teha kavatsed?" uuris neiu vastu, imedes siis veel läbi kõrre oma mahla.
|
|
23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
|
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on Feb 9, 2015 9:21:29 GMT -8
"Ega mul kolme kätt ei ole," kehitas Sammie õlgu ja temalgi poleks midagi mitme ühesuguse riideesemega teha. Amelia riietus ju kõvasti tagasihoidlikumalt ja tüdrukumalt kui Sam ise. Sami seljas võis mõnikord vaat et väga lühikesi kleite või seelikuid ja midagi palju napimatki näha, samas kui Ameliale meeldisid igasugused sitsid-satsid. "Ja sa raudselt tulid täna mõnest tunnist ära," oli Sam kindel, sest vastasel juhul oleks ehk Amelia ka juba kodus või midagi. Samas Sam ei elanud enam koos oma õega, nii et mine tea. "Ma ei kujuta ette, mida ma teen. Äkki lähen spaasse või midagi, sest õhtuni on aega ja õhtul lähen klubisse," lausus naine. Vahepeal võis ju end spaas ka poputada lasta. Saabki aega kuni õhtuni parajaks teha.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 9, 2015 10:47:40 GMT -8
Sellega pidi Jackie küll nõustuma, et kolme kätt Samil polnud. Seda kolmandat ei paistnud ju kuskilt. Ja kui tal see oleks, siis oleks ta ilmselt juba üle maailma tuntud, või midagi sellist. "Ei tulnud, kusjuures," muigas neiu aga järgmisel hetkel Samantha sõnade peale. Õnneks ei hakanud tema nädal kohe raskelt pihta, vaid esmaspäeviti oligi natuke vähem tunde. Jackie'le see täitsa sobis. Seejärel neidis noogutas taas mõtlikult. "Spaa on hea koht lõõgastumiseks, aga mulle näiteks ei meeldi seal protseduure võtta, sest ma ei kannata seda, kui mõni võõras massöör mind käperdama tuleb," lisas näitsik ja jõi oma mahla veel natuke, nii et see juba otsa hakkas saama. "Ma pole ammu ühelgi peol käinud. Tead sa, kas lähiajal äkki toimub kuskil midagi?" mõtles Jack järgmisel hetkel valjult. Ta oli juba mõnda aega tundnud, et tahaks end lõpuks päris lõdvaks lasta. Polnud ta juba peaaegu pool aastat ühelgi peol käinud ka.
|
|
23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
|
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on Feb 9, 2015 12:28:28 GMT -8
"No siis vedas," lausus Sammie, kellel endal ka omajagu vaba aega oli. Kuskil võtetel viibima ei pidanud, koolis olid ka kõik ained enam-vähem läbi ja lõputööks oli hoopis üks näidend, mis alles oli lavale tulemas ja mille peaosa Sam muidugi endale sai. "Aga sa ei peagi laskma end masseerida. Sa võid ju niisama basseinides või vannides ka olla. Või aurusaunas näiteks käia," lausus Sam, kuigi talle meeldis küll massaaž ka, kuni massöör väga haiget ei tee. Saunad ja basseinid ja vannid olid ka muidugi toredad, aga naine lasi enda näole ja kehale veel igasuguseid maske teha, et nahk ilusana hoida. "Confidentialis on üks VIP üritus täna, aga kui sa tulla tahad, võin sulle pileti sebida," vastas Sam, sest just selle pärast tahtis temagi täna klubisse minna. VIP peod olid alati paremad kui need, mis muidu nädalavahetustel toimusid.
|
|
19-aastane; Junior
|
Ankeet
|
22 posts
|
9 likes
|
|
BHHS Student
|
Post by Jackie Thomson on Feb 12, 2015 10:18:35 GMT -8
"Minu arust ka," noogutas Jackie. Tunduvalt kauem koolis passida oleks küll paras piin. Seetõttu ei tegelenud neiu isegi ühegi huvitegevusega, mis leidis aset koolis. Tema peamiseks hobiks oli hoopis blogipidamine, millega ta tegeles kodus. "Jah, seda küll, kuigi saunas käimist ma ka väga ei naudi," lisas Jack, kui jutt sellele läks, et Samil oli plaan minna spaasse. Jaqueline ise ei käinud spaas just tihti, kuigi mõnikord oli ujuda küll tore. "Päriselt? Kohe VIP üritus?" küsis Jackie igaks juhuks üle, kui Sammie vastust kuulis. See oli ahvatlev küll. "Mulle täitsa meeldiks sinna minna," arvas tüdruk järgmisel hetkel. Muidugi oleks ta Samanthale tänulik, kui too talle pileti suudaks sebida.
|
|
23-aastane
|
Ankeet
|
Suhted
|
Album
|
22 posts
|
2 likes
|
|
|
Celebrity
|
Post by Samantha Shumway on Feb 14, 2015 7:44:07 GMT -8
"No siis jäävadki sulle ainult basseinid või igasugused vannid," kehitas Sammie õlgu, kui nii saunad kui massaaž Jackie spaanimekirjast heaga maha võis tõmmata. Samas basseinid on siin igas jumala kohas, välja arvatud selle kortermaja juures, kus naine elas. "Jah. Ja sul on praegu võimalus," vastas naine kavalalt kulme kergitades, sest arvas, et sellele ei suuda isegi Jackie eitavalt vastata, ja tal oli õigus. "Saame õhtul kell kaheksa Rodeo Drive'il kokku ja ma saan sulle siis selleks ajaks pileti," arvas naine, sest tema smuuti hakkas otsa saama ja väga kauaks ta ka sinna välikohvikusse jääda ei viitsinud.
|
|